Universal-kylmähuoneet

Universal-kylmähuoneet ja pakastehuoneet ovat hybridihuoneita, jotka on mahdollista varustaa omalla jäähdytysyksiköllä toisin kuin Walk-In-huoneet.

Yksilöllisesti antamiesi mittojen mukaan suunniteltu ja valmistettu Universal-kylmähuone on omimmillaan vaativissa tiloissa – ammattikäytössä maalla ja merellä.

Yksilölliset Universal – räätälöidyt kylmähuoneet ja pakastehuoneet

Universal-kylmähuoneet ja -pakastehuoneet suunnitellaan ja valmistetaan tehtaallamme Ylöjärvellä yksilöllisesti antamiesi mittojen mukaan. Universal Cold Room -kylmähuoneratkaisu voi sisältää erilaisia kulmia ja epäsäännöllisiä muotoja – jopa viistokatto on mahdollinen.

Porkan kylmähuoneet soveltuvat vähittäismyynnin, erilaisten ateria- ja ruokapalveluiden sekä ja elintarviketeollisuuden kylmävarastointiin.

Määrämittaisissa Porkan kylmähuoneissa ja pakastehuoneissa on muun muassa kantavat rakenteet. Ilmastointiputkistot voidaan kiertää jo suunnittelupöydällä. Räätälöidyn pakastehuoneen paksut eristemateriaalit mahdollistavat myös korkeamman käyttölämpötilan.

Ota yhteyttä

Kylmähuoneet suunnitellaan aina käyttötarpeen ja eritoten kohteen tilan mukaan, jolloin jokainen ratkaisu on täydellisen sopiva, eikä tarvitse tinkiä kylmähuoneen ominaisuuksista tai mitoista.

Jokainen räätälöity kylmä- ja pakastehuone on saatavana myös omakoneellisena mallina. Yhdellä tehokkaalla Porkan kylmälaitteella huone voidaan jäähdyttää aina 22 neliöön saakka. Tarvittaessa kylmälaitteita voidaan asentaa useita, jolloin suuremmatkin tilat ovat mahdollisia toteuttaa.

Porkka Universal -kylmähuoneeseen on saatavana erilaisia standardimitoitettuja sarana- tai liukuovia käyttötarpeen mukaan. Ovet valmistetaan samassa tehtaassa seinäelementtien kanssa ja ne ovat suunniteltu päivittäiseen kovaan käyttöön.

Miksi valita Porkan räätälöity ja yksilöllinen kylmähuone tai pakastehuone?

Porkan kylmä- ja pakastehuoneet ovat usean suomalaisen ammattikäyttäjän ykkösvalinta räätälöitävyytensä ja yksilöllisyytensä ansiosta. Pystymme suunnittelemaan kylmähuoneen tilaan kuin tilaan ja sisällyttämään siihen markkinoiden kattavimmat ominaisuudet. Kylmä- ja pakastehuoneemme ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä – eristeemme on vailla vertaa!

Porkka-tuotteissa käytettävät materiaalit ovat kierrätettäviä ja mahdollisimman ekoystävällisiä. Kierrätettävyysasteemme on yli 95 %. 

Väliseinän ja kahden erilaisen jäähdytysyksikön avulla myös yhdistetty kylmä- ja pakastehuone on mahdollinen. 

Lämpötilan ohjauspaneeli on saatavilla sisäänrakennetulla korkean/matalan lämpötilan hälytyksellä, joka hälyttää akustisesti sekä optisesti ja joka voidaan liittää kiinteistöhallintaan jännitteettömällä eli potentiaalivapaalla liitännällä. 

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

PetenKoiratarvike.com – vauhdilla kasvava erikoisliike

Porkka UCR – kylmähuone ratkaisi Helsingin Siipiweikkojen tilankäytön haasteet

Uusi yksilöllisesti valmistettava Porkka Universal kylmä- ja pakastehuone