Uusi tuoteperhe – Porkka ProMed –lääkejääkaapit

ProMed-lääkejääkaapit nyt tuotannossa | Lääkejääkaapit

Porkka ProMed –tuoteperhe korvaa tuotenumeroltaan vastaavat MC-sarjan –tuotteet.

600_promed_3Porkka ProMed –lääkejääkaappi on pitkän tuotekehityksen tulos. Sen suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon lääkejääkaappien käyttäjien toivomukset ja toimialojen erikoisvaatimukset. Se tuo edeltäjäänsä verrattuna paljon uusia käyttöä helpottavia innovaatioita. ProMed on huippumoderni lääkejääkaappi joka huipentuu täysin uudessa Porkka-säätimessä – tärkeimmät valvontatoiminnot on koottu käyttäjien toivomuksesta yhden painikkeen taakse sekä säätimen näytön kokoa on kasvatettu ja selkeytetty.

ProMed malleissa on täysin uusittu runkorakenne. Se mahdollistaa merkittävästi pienemmän energiankulutuksen, erittäin tasaiset olosuhteet sekä hiljaisemman laitteen. Tutkimusosastomme mittausten perusteella Porkka ProMed on jopa 30% hiljaisempi kuin edeltäjänsä.

promed_wLisätietoja:
ProMed-tuoteperheen sivu >

Aiheeseen liittyvää

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Terveydenhuolto & tutkimus

Kylmäsäilytyslaitteet ja puhdastilaratkaisut terveydenhuoltoalalle lääkkeiden ja testinäytteiden säilyttämiseen lääketeollisuuteen, sairaaloihin ja tutkimuslaitoksiin.

Inventus – terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet