Porkka UK toimitti 23 kylmä- ja pakastinhuonetta TDL:lle

Osana Sonic Healthcare –yritystä toimiva TDL (The Doctors Laboratory) on lääketieteellinen laboratorio, joka perustettiin vuonna 1987. Se on Ison-Britannian suurin itsenäinen kliinisten laboratoriodoagnostiikkapalvelujen tarjoaja ja sillä on 64 toimipaikkaa.

Uusimpana toimipaikkana on Halo Building, johon sijoitetaan huippuluokan laboratoriotilat sekä TDL:lle että Health Services Laboratories-yhteishankkeelle. Hankkeeseen kuuluvat UCLH (University College London Hospitals NHS foundation trust) ja Royal Free (The Royal Free London NHS Foundation Trust)

TDL:n elementtikylmähuoneiden luottotoimittajana Porkka toimittaa ja asentaa 23 kpl kylmä- ja pakastinhuonetta kuuteen eri kerrokseen ja kahteen kellaritilaan Halo-toimipisteessä.

Bob Littlerin ja projektipäällikkö Andy Townendin vetämän projektin asennustyön on arvioitu valmistuvan vuoden 2016 toisella neljänneksellä.

TDL UK: http://www.tdlpathology.com

Aiheeseen liittyvää

Valtaosassa kotimaisista pikaruokaravintoloista on sisuksissaan Porkan räätälöity Walk-In-kylmä- tai pakkashuone

Suomen suurimmat hampurilaisravintolaketjut luottavat kylmä- ja pakkashuoneissaan Porkan ratkaisuihin. Jopa 95 prosenttiin suurimpien ketjujen hampurilaisravintoloista tarvitaan molemmat huoneet.

Porkka toimitti Bama Fresh Cutsin valmissalaatti­­­­­tehtaaseen ovia sekä katto- ja seinäelementtejä

Porkan ratkaisuja on hyödynnetty BAMA Fresh Cutsin uudessa tehtaassa Vantaalla.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.