Uutta ilmettä ja energiaa ammattikeittiöön – Porkka mukana FFCR Helsingissä

FastFood & Café & Restaurant Expo (FFCR) kokoaa jälleen kerran HoReCa-alan ammattilaiset Helsingin Messukeskukseen 21.-22.1.2026. Myös Porkka on tapahtumassa mukana, löydät meidät osastolta 5e9!

Uutuuksia ja asiantuntemusta suoraan kentältä

Porkan osastolla pääset tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan uudistettuihin linjastokalusteet, jotka tarjoavat entistä parempaa energiatehokkuutta sekä nykyaikaista muotoilua kolmen vuoden takuulla!

Asiantuntijat ovat paikalla kahden päivän ajan, valmiina keskustelemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivista ratkaisuista. Halutessasi voit myös varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen jo ennakkoon.

Osastollamme on myös mahdollisuus haastattaa asiantuntijoitamme kylmähuoneen konekulman uusimisesta.

– Huone saattaa olla siisti ja täysin käyttökelpoinen, mutta sen kylmätekniikka eli konekulma voi olla elinkaarensa päässä. Kun huoneesta vaihdetaan konekulma, on huone käytännössä taas kylmäteknisesti uusi, Porkan jälkimarkkinointipäällikkö Mikko Niinimäki kertoo.

Kotimainen Avainlippu-tuote on vastuullinen valinta

Porkka on ollut Suomalaisen Työn jäsen vuodesta 1993. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja merkki myönnetään, kun tuotteen kotimaisuusaste on yli 50 %. Porkan Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on keskimäärin yli 80 prosenttia!

Myös tänä vuonna julkaistu ensimmäinen vastuullisuusraportti toimii läpinäkyvänä katsauksena siihen, missä yritys tällä hetkellä vastuullisuudessa on, ja mitä kohti seuraavaksi lähdetään. Porkan tavoitteena on olla vastuullisuudessa johtava kylmäalan yritys Pohjois-Euroopassa.

Tuotekehitys jatkaa myös optimointia komponenttien entistä parempaan energiatehokkuuteen, mikä vähentää hävikkiä entuudestaan sekä säästää energiaa.

Porkalla kehitetään jatkuvasti myös tuotteiden elinkaariajattelua. Esimerkiksi kylmähuoneiden konekulman vaihto mahdollistaa pitkän käyttöiän jatkamalla käyttöä ilman koko huoneen uusimista.

Kohtaamisia, innovaatioita ja inspiraatiota

Tammikuun FFCR on kohtaamispaikka, jossa alan ammattilaiset pääsevät jakamaan ajatuksia, oppimaan uutta sekä rakentamaan tulevaisuuden yhteistyökuvioita. Ohjelmassa on muun muassa Live Kitchen -lava, jossa nähdään live-kokkausta ja tuote-esittelyjä, sekä Innovation Hub, jossa nostetaan esiin alan tuoreimpia ideoita ja kehityssuuntia.

Lisäksi messuilla jaetaan vuosittaiset Innovation Awards -palkinnot, jotka tunnustavat HoReCa-alan merkittävimpiä uutuuksia. FFCR tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä, mihin suuntaan ala on kehittymässä sekä löytää keinoja oman liiketoiminnan kehittämiseen.

Nähdään messuilla!

Muista rekisteröityä tapahtumaan etukäteen saadaksesi lipun:

Aiheeseen liittyvää

Porkka tähtää kasvuun vastuullisuudella ja viennin kasvattamisella

Porkan vuosi 2025 on ollut täynnä toimintaa, kehitystä ja näkymiä kohti entistä vastuullisempaa ja ketterämpää tulevaisuutta.

Porkka Finland on Suomen suurin toimittaja YK:n hankinnoissa – luotettavat kylmäratkaisut turvaavat rokotuksia ympäri maailman

– Teemme työtä, jolla on oikeasti merkitystä. Esimerkiksi rokoteohjelmat ovat vähentäneet lapsikuolleisuutta merkittävästi kehittyvissä maissa ja on hienoa, että saamme olla osa sitä työtä, viennistä vastaava myyntipäällikkö Petri Hiilloste summaa.

Festivo-Porkka julkaisi ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa – ”Kehitys lähtee mittaamisesta” 

Festivo-Porkka Groupin julkaistu vastuullisuusraportti kokoaa yhteen vuoden 2024 keskeiset vastuullisuusteot, mittarit ja kehityskohteet.