Porkka mukana Lääkäripäivillä 11.–13.1. 2017

Porkka esittelee terveydenhuollon ja tutkimuksen uutuustuotteita lääkäripäivien näyttelyssä Tammikuun 11-13. päivä 2017.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävä Lääkäripäivät on Suomen suurin terveydenhuoltoalan ammattitapahtuma ja vuoden tärkein lääkärien koulutustapahtuma. Lääkäripäivien koulutustarjonnan ja laajan näyttelyn lisäksi järjestetään monenlaisia oheistapahtumia joissa tavoitetaan ja tavataan asiakkaita sekä kollegoita. Mukana on myös Porkka ja Huurre iTOP esittelemässä terveydenhuollon ja tutkimuksen ratkaisuja.

Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään myös Nordic Health Technology & eHealth Forum 2017, joka kokoaa yhteen niin kotimaisia kuin kansainvälisiä alaan vaikuttavia alan päättäjiä, hankinnoista vastaavia ammattilaisia, vaikuttajia ja toimijoita saman katon alle, josta he löytävät uusimmat ratkaisut työnsä ja alan kehittämiseen, tehostamiseen ja hallintaan.

Terveysteknologia on Porkan myötä vahvasti mukana näyttelyssä. Osastomme 3k59 sijaitsee Oker Blom -salin läheisyydessä. Tervetuloa tutustumaan.

Lue lisää tapahtumasta:

http://laakaripaivat.fi

Aiheeseen liittyvää

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Terveydenhuolto & tutkimus

Kylmäsäilytyslaitteet ja puhdastilaratkaisut terveydenhuoltoalalle lääkkeiden ja testinäytteiden säilyttämiseen lääketeollisuuteen, sairaaloihin ja tutkimuslaitoksiin.

Inventus – terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteet