PORKKA MED antimikrobinen lääkejääkaappimallisto

Kattava mallisto tuotteita terveydenhuollon ja tutkimuksen lääkesäilytykseen

UUSI PORKKA MED ja MED SAVE-tuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman lääkesäilytyslaitteita erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin. Helposti puhdistettavat lukolliset kaapit ja laatikostot ovat ihanteellinen ratkaisu lääkkeiden säilyttämiseen

  • Kaikissa MED ja MED SAVE tuotteissa on vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin (1) sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle (4).
  • Bakteerivapaassa käsittelyssä vetimen ja haihdutusaltaan komponentteihin on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas on pysyvästi suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home ja jopa virukset) vastaan.
  • Tämän lisäksi jokaisessa MED ja MED SAVE tuotteessa on peitekansi (2). Tuotteiden suunnittelussa on pyritty minimoimaan bakteerien ja virusten leviäminen ja samalla on poistettu käyttäjän tarve tyhjentää vedenkerääjä (3).

Lisäksi PORKKA MED ja MED SAVE tuoteperheen tuotteilla on useita käyttö- ja tuoteturvallisuuteen liittyviä ominaisuuksia::

  • lasiovimalli vaihtoehtona umpiovelle kaikissa lääkejääkaapeissa
  • useita erilaisia sisävarusteluvaihtoehtoja: lasi- ja rst-hyllyt ja vetolaatikot
  • hiljainen käyntiääni, mallista riippuen 40 – 45 dB
  • erinomainen lämpötilatasaisuus (± 1 °C) mitattuna 25 g massasta (DIN 58345)
  • valmius kytkeä laite ulkopuoliseen kiinteistövalvontaan (= potentiaalivapaa hälytys)

Tutustu lisää mallistoomme:

PORKKA MED TEKNISET TIEDOT
PORKKA MED SAVE TEKNISET TIEDOT

Aiheeseen liittyvää

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite

Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoite on uusi innovatiivinen itsedesinfioituva ratkaisu laitteen pintojen suojaamiseksi mikrobeilta.

MED- ja MED SAVE -tuoteperheet

Laaja valikoima kaappeja ja laatikostoja erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin.