Porkka Innovation Center uusiin toimitiloihin

Lahden toimipiste muutti uusiin innovatiivisiin tiloihin jo vuoden 2016 alussa. Avajaisia vietettiin 12.5. huurrelaisten, asiakkaiden sekä yhteistyökumppanien kanssa.

Uudessa modernissa innovaatiokeskuksessa toimii Huurteen CR-divisioonan että RS Area Finlandin toimihenkilöitä ja huoltohenkilökuntaa. Tuotekehitys testaa uusia laitteita tarkoitukseen suunnitellussa laboratorioissa ja näyttelytilassa esitellään toimintaa. Lisäksi huolto- ja varaosamyyynnin tarpeisiin sovelutuva tila rakennettin.

Myynti- ja hallintohenkilökunta työskentelee Innovation Centerin avoimessa toimistotilassa.” Uudet tilat ovat ehdottomasti hyvännäköiset , avarat ja toimivat sanoo Suvi Lyhelä Leiponen CR-divisioonan myynnistä

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Lounasravintolan pyörittäminen yksin onnistuu Porkan tuotteilla

Ravintoloitsija Kaija Saariniemi pyörittää yksinään Kemijärven Heralammen yritystalossa Meille-lounasravintolaa ja pitopalvelua.

Kotimaiset kylmälaitteet HoReCa-alalle – katso video ratkaisuistamme

Porkan tuotteet täyttävät vaativammatkin ammattikeittiöiden vaatimukset niin ravintoloiden, kahviloiden kuin hotellien tarpeisiin.

FastFood & Café & Restaurant Expossa esillä ratkaisut ravintoloihin ja kahviloihin

Porkan laitteita on nähtävillä tänä vuonna FastFood & Café Expossa Dietan pop-up -baarissa osastolla 3f15.