Porkka Universal Kylmä- ja pakastehuoneet (UCR)

Uusi Porkka Universal Cold Room (UCR) on suunniteltu sopimaan tillaan kuin tilaan. Porkka Universal muuntuu lähes kaikkiin tiloihin. Huone suunnitellaan ja valmistetaan tehtaallamme Ylöjärvellä yksilöllisesti antamiesi mittojen mukaan. UCR-kylmähuoneratkaisu voi sisältää mm. erilaisia kulmia ja epäsäännöllisiä muotoja – jopa viisto katto on mahdollinen.

Porkka Universal -kylmähuone on omimmillaan vaativissa tiloissa; muun muassa kantavat rakenteet ja  ilmastointiputkistot voidaan kiertää jo suunnittelupöydällä. UCR- pakastehuoneen paksut eristemateriaalit mahdollistavat myös korkeamman käyttölämpötilan.

 

Universal Cold Room suunnitellaan yksilöllisesti käyttäjän tarpeisiin. Kysy lisätietoja lähimmältä jälleenmyyjältäsi tai ota yhteyttä Porkan myyntiin.

Huone on saatavana omakoneellisena mallina. Yhdellä tehokkaalla Porkka-kylmälaitteella huone voidaan jäähdyttää aina 22 m3:iin saakka. Tarvittaessa kylmälaitteita voidaan asentaa useita, jolloin suuremmatkin tilat ovat mahdollisia toteuttaa. Omassa tehtaassamme valmistetut jäähdytysyksiköt ovat tehokkaita ja energiaa säästäviä. Huone on saatavana myös innovatiivisella Porkka RHDS®-jäähdytysyksiköllä.

Porkka Universal –kylmähuoneeseen on saatavana erilaisia standardimitoitettuja sarana– tai liukuovia käyttötarpeen mukaan. Ovet valmistetaan samassa tehtaassa seinäelementtien kanssa ja ne ovat suunniteltu päivittäiseen kovaan käyttöön.

Kosketusturvalliset pinnat

Nanoksi Fotonit on valossa aktivoituva antimikrobinen valokatalyysipinnoite, joka muuttaa pinnat kosketusturvallisiksi tuhoamalla niiltä mm. viruksia ja muita taudinaiheuttajia. Pinnoitteella on merkittävä vaikutus tilojen ja pintojen hygieniaan sekä puhtaanapitoon. Itsedesinfioituvat pinnat pysyvät hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja ja pinnoite aktivoituu yhä uudestaan valon avulla ja suojaa pintoja kulutuksesta riippuen jopa vuosia.

Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat tekevät tiloista turvallisempia niin työntekijöille kuin asiakkaille. Suojaus vähentää henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisia sekä ennaltaehkäisee epidemioita paremmalla hygienialla.

Valokatalyysiin perustuva Nanoksi Fotonit menetelmä säästää siivous- ja ylläpitokustannuksissa ja turvaa tilojen ja pintojen puhtauden. Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat parantavat myös sisäilmaa ja sitä kautta työhyvinvointia. Käyttökohteita ovat mm. sairaalat, päiväkodit, palvelutalot ja laboratoriot.

Nanoksi Fotonit valokatalyysipinnoitteella voidaan päällystää myös monia muita pintoja. Pyydä tästä erillinen tarjous myynnistä!