Porkka Universal Kylmä- ja pakastehuoneet (UCR)

Uusi Porkka Universal Cold Room (UCR) on suunniteltu sopimaan tillaan kuin tilaan. Porkka Universal muuntuu lähes kaikkiin tiloihin. Huone suunnitellaan ja valmistetaan tehtaallamme Ylöjärvellä yksilöllisesti antamiesi mittojen mukaan. UCR-kylmähuoneratkaisu voi sisältää mm. erilaisia kulmia ja epäsäännöllisiä muotoja – jopa viisto katto on mahdollinen.

Porkka Universal -kylmähuone on omimmillaan vaativissa tiloissa; muun muassa kantavat rakenteet ja  ilmastointiputkistot voidaan kiertää jo suunnittelupöydällä. UCR- pakastehuoneen paksut eristemateriaalit mahdollistavat myös korkeamman käyttölämpötilan.

 

Kuvaus

Universal Cold Room suunnitellaan yksilöllisesti käyttäjän tarpeisiin. Kysy lisätietoja lähimmältä jälleenmyyjältäsi tai ota yhteyttä Porkan myyntiin.

Lisätietoja

Huone on saatavana omakoneellisena mallina. Yhdellä tehokkaalla Porkka-kylmälaitteella huone voidaan jäähdyttää aina 22 m3:iin saakka. Tarvittaessa kylmälaitteita voidaan asentaa useita, jolloin suuremmatkin tilat ovat mahdollisia toteuttaa. Omassa tehtaassamme valmistetut jäähdytysyksiköt ovat tehokkaita ja energiaa säästäviä. Huone on saatavana myös innovatiivisella Porkka RHDS®-jäähdytysyksiköllä.

Porkka Universal –kylmähuoneeseen on saatavana erilaisia standardimitoitettuja sarana– tai liukuovia käyttötarpeen mukaan. Ovet valmistetaan samassa tehtaassa seinäelementtien kanssa ja ne ovat suunniteltu päivittäiseen kovaan käyttöön.

Videot