Porkka KL32 AF jääpalakone terveydenhuollon käyttöön

Jääpalojen avulla voidaan helpottaa potilaiden oloa osastoilla. Erityisesti immuunipuutteesta kärsivät henkilöt kaipaavat usein kylmää juomaa.

Porkka jääpalakoneet tuottavat jäätä erittäin taloudellisesti. Pitkälle kehitetty  suihkutusmenetelmä ei tuhlaa vettä eikä energiaa. Tällä valmistusmenetelmällä saadaan kauniin pyöreitä, kovia ja kirkkaita jääpaloja, jotka sulavat hitaasti.

KL32 AF
Ilmalauhdutteinen A
Vesilauhdutteinen W
Jääpalatuotto Kg/24h A/30, W/31
Leveys (mm) 417
Syvyys (mm) 531
Korkeus (mm) (feet) 654 + (25)
Jääpalasäiliö (Kg) 11
Liitäntäteho (W) 420
Nettopaino (Kg) 43
Jännite 230V/50Hz
Kylmäaine R290

KL32 AF mallin tuotto on n. 1600 jääpalaa vuorokaudessa. Jääpalasäiliön koko n. 600 jääpalaa. KL 32 AF malli mahtuu pieneen väliin, koska sen lauhdutusilman kierto tapahtuu laitteen edestä.

Ominaisuudet

• Ruostumaton AISI 304 -teräsrunko, jossa on yksiosainen eristetty säiliö
• Suihkujärjestelmä, jossa jokainen pala valmistuu omassa muotissaan
• Kun jääpalasäiliö täyttyy, valmistus keskeytyy. Valmistus jatkuu automaattisesti, kun jääpalojen määrä vähenee.
• Sisäinen puhdistusjärjestelmä
• Lauhduttimen tuloilmasuodatin
• Jääpalakoneissa on vakiona 25 mm korkeat säädettävät tassut. Niiden tilalle saa lisähinnasta 140 mm korkeat säädettävät jalat.
• Pieni energian- ja vedenkulutus
• kristallinkirkkaat, hygieeniset ja tiiviit jääpalat, joiden koko on ø 27 x 32 mm

jaapala- ja jaahilekoneet sekä säiliöt_(v. 022020)

Kosketusturvalliset pinnat

Nanoksi Fotonit on valossa aktivoituva antimikrobinen valokatalyysipinnoite, joka muuttaa pinnat kosketusturvallisiksi tuhoamalla niiltä mm. viruksia ja muita taudinaiheuttajia. Pinnoitteella on merkittävä vaikutus tilojen ja pintojen hygieniaan sekä puhtaanapitoon. Itsedesinfioituvat pinnat pysyvät hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja ja pinnoite aktivoituu yhä uudestaan valon avulla ja suojaa pintoja kulutuksesta riippuen jopa vuosia.

Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat tekevät tiloista turvallisempia niin työntekijöille kuin asiakkaille. Suojaus vähentää henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisia sekä ennaltaehkäisee epidemioita paremmalla hygienialla.

Valokatalyysiin perustuva Nanoksi Fotonit menetelmä säästää siivous- ja ylläpitokustannuksissa ja turvaa tilojen ja pintojen puhtauden. Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat parantavat myös sisäilmaa ja sitä kautta työhyvinvointia. Käyttökohteita ovat mm. sairaalat, päiväkodit, palvelutalot ja laboratoriot.

Nanoksi Fotonit valokatalyysipinnoitteella voidaan päällystää myös monia muita pintoja. Pyydä tästä erillinen tarjous myynnistä!