Porkka KF 45 jäähilekone-terveydenhuollon käyttöön

Jäähilettä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin sekä laboratorioissa että lääketieteen laitoksissa fysioterapiasta instrumenttien kalibrointiin ja luovutettujen elinten kuljetukseen. Pitkänkin säilytysajan jälkeen jäähile pysyy irtonaisena ja sitä on helppo käsitellä. Porkka jäähilekoneet ovat pitkäikäisiä, hiljaisia ja tehokkaita.

KF45 
Ilmalauhdutteinen A
Vesilauhdutteinen W
Jäähiletuotto kg/24h  A/40, W/42
Leveys (mm) 345
Syvyys (mm) 520
Korkeus (mm) (jalat)  610 + (25)
Jäähilesäiliö (Kg) 10
Liitäntäteho (W) 410
Bruttopaino (Kg) 41
Sähköliitäntä 230V/50Hz
Kylmäaine R290

• Ruostumaton AISI 304 -teräsrunko, jossa on yksiosainen eristetty säiliö
• Jäähile valmistuu sylinterissä ja se rouhitaan irti ruuvilla
• Elektronisesti ohjattu hileen valmistus
• Lauhduttimen tuloilmasuodatin
• KF 45 malleissa on 25 mm korkeat säädettävät tassut. Niiden tilalle saa lisähinnasta 140 mm korkeat säädettävät jalat.
• Pieni energian- ja vedenkulutus
• Hygieeninen ja kuiva jäähile, jonka lämpötila on -0,5 °C

jaapala- ja jaahilekoneet sekä säiliöt_(v. 022020)

Kosketusturvalliset pinnat

Nanoksi Fotonit on valossa aktivoituva antimikrobinen valokatalyysipinnoite, joka muuttaa pinnat kosketusturvallisiksi tuhoamalla niiltä mm. viruksia ja muita taudinaiheuttajia. Pinnoitteella on merkittävä vaikutus tilojen ja pintojen hygieniaan sekä puhtaanapitoon. Itsedesinfioituvat pinnat pysyvät hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja ja pinnoite aktivoituu yhä uudestaan valon avulla ja suojaa pintoja kulutuksesta riippuen jopa vuosia.

Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat tekevät tiloista turvallisempia niin työntekijöille kuin asiakkaille. Suojaus vähentää henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisia sekä ennaltaehkäisee epidemioita paremmalla hygienialla.

Valokatalyysiin perustuva Nanoksi Fotonit menetelmä säästää siivous- ja ylläpitokustannuksissa ja turvaa tilojen ja pintojen puhtauden. Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat parantavat myös sisäilmaa ja sitä kautta työhyvinvointia. Käyttökohteita ovat mm. sairaalat, päiväkodit, palvelutalot ja laboratoriot.

Nanoksi Fotonit valokatalyysipinnoitteella voidaan päällystää myös monia muita pintoja. Pyydä tästä erillinen tarjous myynnistä!