Porkka mukana Terveys ja talouspäivillä 24.-25.8.2017

Porkka on mukana Terveys ja Talouspäivillä 24. – 25.8.2017. Tapahtuma on yksi tärkeimpiä terveydenhuollon, talouden  ja tukipalveluiden seminaari-, näyttely- ja verkostoimitustapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Helsingissä, Biomedicumissa. Terveys ja Talouspäivät keräävät vuosittain osallistujia sairaalan johto, hallinto- ja talous sekä tukipalveluista.

Tapahtuman teema on ”Sairaan” Tervettä taloutta Stadissa ja sen suojelijana toimii HUS:n toimitusjohtaja Aki Lindén. Porkka on tapahtumassa kertomassa monipuolisista laite – ja teknologiaratkaisuistaan terveydenhuollon tarpeisiin. Löydät meidät osastolta C29.

Lisätietoja: Avainasiakaspäällikkö Tarmo Puukko puh. 040 550 7442 / tarmo.puukko@porkka.com.

 

Aiheeseen liittyvät tuotteet

FastFood & Café & Restaurant Expossa esillä ratkaisut ravintoloihin ja kahviloihin

Porkan laitteita on nähtävillä tänä vuonna FastFood & Café Expossa Dietan pop-up -baarissa osastolla 3f15.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

F-kaasuasetuksen muutokset — Asetuksen vaikutukset Porkka Finlandin tuotteistoon

Porkka Finland on tuonut ympäristöpolitiikkansa mukaisesti luonnollisia kylmäaineita hyödyntävän kylmäteknologian asiakkaidensa saataville jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja laajalla tuotetarjoomalla.