Porkka mukana Terveys ja talouspäivillä 24.-25.8.2017

Porkka on mukana Terveys ja Talouspäivillä 24. – 25.8.2017. Tapahtuma on yksi tärkeimpiä terveydenhuollon, talouden  ja tukipalveluiden seminaari-, näyttely- ja verkostoimitustapahtuma. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Helsingissä, Biomedicumissa. Terveys ja Talouspäivät keräävät vuosittain osallistujia sairaalan johto, hallinto- ja talous sekä tukipalveluista.

Tapahtuman teema on ”Sairaan” Tervettä taloutta Stadissa ja sen suojelijana toimii HUS:n toimitusjohtaja Aki Lindén. Porkka on tapahtumassa kertomassa monipuolisista laite – ja teknologiaratkaisuistaan terveydenhuollon tarpeisiin. Löydät meidät osastolta C29.

Lisätietoja: Avainasiakaspäällikkö Tarmo Puukko puh. 040 550 7442 / tarmo.puukko@porkka.com.

 

Aiheeseen liittyvää

Porkka mukana juhlistamassa Hyvien valintojen viikkoa – Avainlippu-merkittyjen ammattikylmälaitteiden valmistuksessa panostetaan laatuun

Hyvien valintojen viikolla nostetaan kotimaisia tuotteita. Avainlippu-merkittyjen ammattikylmälaitteiden valmistuksessa panostetaan laatuun.

Porkan mattamustat kylmälaitteet ihastuttivat Tampereella – Festivon viinikaapin voittaja

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa oli viime viikolla vilinää, kun ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Fastfood, Café & Restaurant Expoon kahtena päivänä. 

Genari? RHDS? Rambo? Kokosimme yhteen tärkeimmät ravintola-alan ja Porkan termit — katso kuinka monta näistä tiesit jo

Tutustu Porkan ja ravintola-alan tärkeimpiin termeihin kokoamamme listan avulla!