FastFood & Café & Restaurant Expossa esillä ratkaisut ravintoloihin ja kahviloihin

Helsingin Messukeskuksessa 22. – 23.3.2023 järjestettävä ammattilaistapahtuma kokoaa yhteen ravintola- ja kahvila alan sadat näytteilleasettajat sekä tuhannet alan päättäjät.

FastFood & Café & Restaurant Expo on vakiinnuttanut paikkansa suosituimpana ja Pohjoismaiden yhtenä suurimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Saman katon alle kokoontuvat kahvila- ja ravintola-alan yrittäjät, keittiömestarit, kokit ja ravintolatyöntekijät.

Kaksipäiväisen tapahtuman aikana vieraat pääsevät verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa sekä näkemään ja maistamaan mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri nyt.

Porkka näkyy messuilla

Porkan laitteita on nähtävillä tänä vuonna FastFood & Café & Restaurant Expossa Dietan pop-up -baarissa osastolla 3f15. Porkka valmistaa kotimaiset ratkaisut ammattikeittiöön niin kylmä- ja pakastehuoneiden, kylmä- ja pakastekaappien kuin linjastojen osalta.

Messuvierailun lisäksi voit myös sopia henkilökohtaisen tapaamisen Porkan edustajan kanssa olemalla yhteydessä osoitteeseen sales@porkka.com.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta muista rekisteröityä ennen paikalle saapumista täällä!

Tapahtuma järjestetään kolmella paikkakunnalla Ruotsissa ja kahdella paikkakunnalla Suomessa. Tuotepäällikkö Pasi Alanne Göteborgin messuilla viime vuonna.

Aiheeseen liittyvää

Porkka Finland on Suomen suurin toimittaja YK:n hankinnoissa – luotettavat kylmäratkaisut turvaavat rokotuksia ympäri maailman

– Teemme työtä, jolla on oikeasti merkitystä. Esimerkiksi rokoteohjelmat ovat vähentäneet lapsikuolleisuutta merkittävästi kehittyvissä maissa ja on hienoa, että saamme olla osa sitä työtä, viennistä vastaava myyntipäällikkö Petri Hiilloste summaa.

Festivo-Porkka julkaisi ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa – ”Kehitys lähtee mittaamisesta” 

Festivo-Porkka Groupin julkaistu vastuullisuusraportti kokoaa yhteen vuoden 2024 keskeiset vastuullisuusteot, mittarit ja kehityskohteet.

Uusi toimitusjohtaja Hanna Miettinen haluaa kirkastaa prosessit ja innostaa henkilöstön kehittämään toimintaa

Festivo-Porkan uutena toimitusjohtajana aloittanut Hanna Miettinen sanoo, että kaikki tarvittava osaaminen ja asiantuntijuus on talossa. Nyt tarvitaan vain prosessien kirkastamista ja uudenlaisia mittareita tekemiselle.