Festivo-Porkka Scientific – Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteiden uusi sukupolvi

Festivo-Porkalla on tarjolla laaja valikoima kylmä- ja pakastekaappeja sekä jäähile- ja jääpalakoneita lääketeollisuuden, sairaaloiden ja tutkimuslaitosten käyttöön. Terveydenhuollon ja tutkimuksen tuotevalikoima on suunniteltu ja valmistettu kokonaisuudessaan ammattikäyttöön ja vastaamaan asiakkaiden sekä EU:n F-kaasuasetuksen tiukimpia vaatimuksia. Monipuolinen terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteiden valikoima on laadukas ja helppokäyttöinen ja pienen energiankulutuksensa ansiosta myös ympäristöystävällinen.

MED ja MED SAVE –tuoteperheet

Uudet innovatiiviset MED-lääkekylmäkaapit on suunniteltu  näytteenoton, sairaaloiden ja terveyskeskusten  tarpeisiin. Helppokäyttöiset ja luotettavat lääkekylmäkaapit ovat energiatehokkaitaja ja helppokäyttöisiä. Sisäänrakennetut älykkäät ominaisuudet parantavat tuoteturvallisuutta.

MED SAVE ohjausyksikkö tallentaa säilytyslämpötilat ja hälytykset. Kaappeja ja laatikostoja erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin. Helposti puhdistettavat lukolliset kaapit ja laatikostot ovat ihanteellinen ratkaisu lääkkeiden säilyttämiseen.

 

Porkka puhdastilat

Monien tuotteiden valmistus, lääketieteelliset operoinnit ja erilaiset tutkimustyöt vaativat onnistuakseen epäpuhtauksien maksimaalista poistamista ympäröivästä tilasta.

Ratkaisu on puhdastila. Puhdastilan valmistamiseen kohdistuvat laatuvaatimukset ovat hyvin vaativia ja vaihtelevat eri toimialoilla. Porkka puhdastilat suunnitellaan ja valmistetaan nykyaikaisessa tehtaassamme Ylöjärvellä.

Lääkekylmä- ja pakastekaapit

Laaja kaappivalikoima pöytämalleista suuriin pystykylmäkaappeihin ja -pakastekaappeihin sekä erityisiin lääkesäilytyskaappeihin näytteenoton, sairaaloiden, terveyskeskusten ja leikkaussalien tarpeisiin.

Helppokäyttöiset ja luotettavat kylmä- ja pakastekaapit ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.

 

Laboratorioiden kylmälaitteet

Festivo-Porkka -kylmälaitteet laboratorioympäristöihin, joissa edellytetään tarkkaa säilytyslämpötilan valvontaa. Valikoimissa on kylmäkaappeja, pakastekaappeja, yhdistelmiä, eutraaleja lääkekaappeja, jääkoneita ja puhdastiloja. Ne ovat energiatehokkaita, turvallisia ja luotettavia, ja niillä on erittäin pitkä käyttöikä. Kylmäaineet, kuten R290 ja R600a sekä hyvä eristys takaavat laitteiden ympäristöystävällisyyden.

Laatu ja luotettavuus – Hälytykset ja valvonta – Bakteerisuojaus

Jäähile – ja jääpalakoneet

Jäähilettä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin sekä laboratorioissa että lääketieteen laitoksissa fysioterapiasta instrumenttien kalibrointiin ja luovutettujen elinten kuljetukseen. Jää pysyy irtonaisena pitkän säilytyksen aikana. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman pöytämalleista tason alle sijoitettaviin malleihin. Jokaisessa koneessa on laadukas ruostumaton AISI 304-teräsrunko. Laitteet on helppo puhdistaa ja ne toimivat täysin automaattisesti.

Yhdistelmälääke- / lääkejääkaapit

MED yhdistelmäkaappivaihtoehdot

  • M1 + MED 80
  • M1 + MED 80 GD
  • MED 80 + NK4/VL8
  • MED 80 GD + NK4/VL8
  • NK2 + MED 200
  • NK2 + MED 200 GD
  • MED 200 + NK2/VL4
  • MED 200 GD + NK2/VL4
  • M1 + NK3
  • M1 + VL6