Porkka Scientific – Terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteiden uusi sukupolvi

Porkalla on laaja valikoima erilaisia kylmä- ja pakastekaappeja sekä jäähile- ja jääpalakoneita lääketeollisuuden, sairaaloiden ja tutkimuslaitosten käyttöön. Porkan terveydenhuollon ja tutkimuksen tuotevalikoima on suunniteltu ja valmistettu kokonaisuudessaan ammattikäyttöön ja vastaamaan asiakkaiden tiukimpia vaatimuksia. Porkan monipuolinen terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteiden valikoima on laadukas ja helppokäyttöinen ja pienen energiankulutuksensa ansiosta myös ympäristöystävällinen.

ProMed Lääkekylmäkaapit

Uudet innovatiiviset ProMed lääkekylmäkaapit on suunniteltu  näytteenoton, sairaaloiden ja terveyskeskusten  tarpeisiin.

Helppokäyttöiset ja luotettavat lääkekylmäkaapit ovat energiatehokkaitaja ja helppokäyttöisiä. Sisäänrakennetut älykkäät ominaisuudet parantavat tuoteturvallisuutta.

 

Porkka puhdastilat

Monien tuotteiden valmistus, lääketieteelliset operoinnit ja erilaiset tutkimustyöt vaativat onnistuakseen epäpuhtauksien maksimaalista poistamista ympäröivästä tilasta.

Ratkaisu on puhdastila. Puhdastilan valmistamiseen kohdistuvat laatuvaatimukset ovat hyvin vaativia ja vaihtelevat eri toimialoilla. Porkka puhdastilat suunnitellaan ja valmistetaan nykyaikaisessa tehtaassamme Ylöjärvellä.

Lääkekylmä- ja pakastekaapit

Laaja kaappivalikoima pöytämalleista suuriin pystykylmäkaappeihin ja -pakastekaappeihin sekä erityisiin lääkesäilytyskaappeihin näytteenoton, sairaaloiden, terveyskeskusten ja leikkaussalien tarpeisiin.

Helppokäyttöiset ja luotettavat kylmä- ja pakastekaapit ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä.

 

Laboratorioiden kylmälaitteet

Porkka-kylmälaitteet laboratorio ympäristöihin, joissa edellytetään tarkkaa säilytyslämpötilan valvontaa. Valikoimissa on kylmäkaappeja, pakastekaappeja, inkubaattoreita ja kromatografikylmäkaappeja, jääkoneita ja puhdastiloja. Ne ovat energiatehokkaita, turvallisia ja luotettavia, ja niillä on erittäin pitkä käyttöikä. CFCja HCFC-vapaat kylmäaineet sekä hyvä eristys takaavat laitteiden ympäristöystävällisyyden. Laitteiden kierrätysaste on jopa 98 prosenttia.

Laatu ja luotettavuus – Hälytykset ja valvonta – Bakteerisuojaus

Jäähile – ja jääpalakoneet

Jäähilettä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin sekä laboratorioissa että lääketieteen laitoksissa fysioterapiasta instrumenttien kalibrointiin ja luovutettujen elinten kuljetukseen. Jää pysyy irtonaisena pitkän säilytyksen aikana. Tarjoamme kattavan tuotevalikoiman pöytämalleista tason alle sijoitettaviin malleihin. Jokaisessa koneessa on laadukas ruostumaton AISI 304-teräsrunko. Laitteet on helppo puhdistaa ja ne toimivat täysin automaattisesti.

kromatofia

Kromatografikylmäkaapit

Suunniteltu ja valmistettu erityisesti kaasukromatografia- ja massaspektrometrialaitteiden ja näytteiden säilyttämiseen puhtaassa ympäristössä ja halutussa lämpötilassa.

Energiatehokkaat, turvalliset ja luotettavat kylmäkaapit optimaaliseen säilytykseen tarkassa lämpötilassa. Ympäristöystävällisissä Porkka-kromatografikylmäkaapeissa käytetään uusimpia kylmäaineita, joilla on alhainen GWP-arvo.

Ihanteelliset moniin käyttötarkoituksiin biologian, lääketeollisuuden, biotieteiden ja teollisuuden aloilla sekä kliinisessä ja lääketieteellisessä työssä.

puukaapit

Yhdistelmälääke- / lääkejääkaapit

Laaja kaappivalikoima näytteenoton, sairaaloiden ja leikkaussalien tarpeisiin.

 • Kaapit huonelämpötilassa säilytettäville tuotteille
 • Ulkopinta on kestävää ja helposti puhdistettavaa melamiinilevyä (lääkekaappi).
 • Lukittavat ovet ja laatikot, vakiolukko: Abloy CL104 tai CL103
 • Hyllyt ja ovihyllyt kestävää muovia. Ovihyllyissä säädettävät välijakajat
 • M1 kaapeissa on narkoottisten aineiden lokero, jossa on erillissarjoitettu lukko.
 • M1-kaapin LED-valaisin syttyy ja sammuu automaattisesti ovikytkimen avulla.
 • MC70 lääkejääkaapin alaosa voidaan varustaa joko kolmella (VL3) tai kuudella (VL6) vetolaatikolla.
 • MC180 lääkejääkaapin alaosa voidaan varustaa joko kahdella (VL2) tai neljällä (VL4) vetolaatikolla tai neutraalilla kaapilla (M3).
 • M3-lääkekaapissa on yksi hylly

BB Veripankit

Porkan veripankit on suunniteltu veren säilytykseen. Kaapit ovat energitehokkaita, turvallisia ja luotettavia.

iLOQ S10 -lukitusjärjestelmä

 • Kiinteistön lukitusjärjestelmää hallitaan internetin kautta käytettävällä ohjelmistolla. Avaimet ja lukot päivitetään järjestelmään yhdistettävällä ohjelmointilaitteella.
 • Lukkojärjestelmä koostuu lukkosylintereistä ja käyttöavaimista

Toimintaperiaate

 • Elektroniikan tarvitsema sähkö tehdään avaimen työntöliikkeestä generaattorilla
 • Lukko tunnistaa avaimen turvallista SHA-1 salausta käyttämällä (264 = 1,8 x 1019)
 • Lukko lukee avaimeen tallennetut pääsyoikeustiedot
 • Lukko aukeaa jos avaimella on pääsyoikeus
 • Lukko palaa lukittu-tilaan mekaanisesti kun avain poistetaan

Porkka -ohjausyksikkö

Porkka ohjausyksikkö on kehitetty parantamaan tuoteturvallisuutta ja täyttämään terveydenhuollon ja tutkimuksen vaatimukset. Se on vakio ohjausyksikkö Porkan suurissa lääkekylmäja pakastekaapeissa sekä saatavissa lisävarusteena myös pieniin lääkejääkaappeihin.

Kumppanituote:

HUURRE iTOP – Älykäs tapa tehostaa liiketoimintaa

AJANSÄÄSTÖÄ, ENERGIANSÄÄSTÖÄ, KUSTANNUSSÄÄSTÖÄ JA MIELENRAUHAA

Yhteistyökumppanimme Huurre iTOP -jäähdytysautomaatio on ainutlaatuinen ratkaisu, joka yhdistää liiketoimintakriittiset järjestelmät älykkääseen hallintaohjelmistoon. iTOP -jäähdytysautomaatio tarjoaa markkinoiden tehokkaimman työkalun ja osaamisen käyttöösi!

iTOP on lisäarvoa tuottava tarpeittesi mukaan skaalautuva teknologia- ja palvelukokonaisuus, jolla on jo tuhansia käyttäjiä. iTOP -energiapalveluilla säästämme asiakkaillemme yli miljoona euroa vuodessa.

 • säästää huolto- ja energiakustannuksissa
 • mahdollistaa kaikkien laitteiden integroimisen valmistajasta riippumatta
 • seuraa, valvoo, ohjaa ja hälyttää vikatilanteissa
 • huolehtii kylmälaitteidesi lakisääteisestä lämpötilavalvonnasta
 • tuo tehokkaan hälytyshallinnan avulla tuhansien eurojen säästöt
 • tarjoaa ainutlaatuisen Help Deskin tehokkaat etäkäyttöpalvelut