Porkka tarjoaa kylmähuoneita äärimmäisiin olosuhteisiin

Porkan vahvuuksia on monialaisuus ja monipuolisuus. Valmistamme kylmälaitteita ammattikäyttöön niin terveydenhoitoon ja tutkimukseen kuin ammattikeittiöille. Nykyaikaiset rokotteet vaativat tasaiset varastointiolosuhteet, jotta ne säilyvät tehokkaina ja turvallisina rokotettaville. Alun perin jo 1980-luvun alkupuolella suunnitellut PORKKA-rokotevarastot valmistetaan kovaan käyttöön sillä usein  rokotteet joudutaan varastoimaan mitä erilaisimmissa olosuhteissa.

Porkalta löytyy myös pandemian aikana maailmanlaajuisesti erittäin haluttuja tuotteita

Rokotevarastojen uusin sukupolvi on ollut erittäin kysytty. Olemme toimittaneet huoneita ympäri maailmaa, erittäin monenlaisiin ja usein todella olosuhteisiin. Varaston asentaminen on – niinkuin kaikissa Porkka-kylmähuoneissa, selkeä ja nopeaa sekä korkealaatuiset polyuretaani-elementit sekä kaksinkertainen jäähdytysyksikkö vakuuttavat.

Porkan tuotteet ovat globaalisti suosittuja mutta myös virallisesti hyväksyttyjä. WHO: n PQS (Performance quality safety) -hyväksyntä on suorituskykyä, laatua ja turvallisuutta (PQS) koskeva prosessi, joka ennakoi tuotteita ja laitteita niin, että WHO:n jäsenvaltiot ja YK: n hankintaviranomaiset voivat olla täysin varmoja, että ne soveltuvat käytettäviksi mm. terveysalan immunisointiohjelmissa. Porkan laatuun uskotaan ja WHO onkin hyväksynyt PORKKA-rokotevarastot.

Toimitamme myös asennettuna

Porkan myynti voi tarvittaessa järjestää lokaatioon asennustyöt.  ”Vuosikymmenten varrella Porkalle on syntynyt runsaasti kontakteja osaaviin alihankkijoihin ympäri maailman ja tarvittaessa autamme löytämään oikean rakennusporukan”, kertoo vientimyynnistä vastaava Petri Hiilloste ja jatkaa: ”Hyvä esimerkki on vastikään Mongoliaan Ulan Batoriin asennetut 10 rokotevarastoa, jossa verkostojen kautta luotiin tiimi nopeasti. Näin pandemian aikaan infran rakentamisella on todella kova kiire. Vaikka tässä tapauksessa oli kyse kokonaistoimituksesta asennusta myöten on huoneiden asennus sen verran selkeää, että useimmiten pätevä paikallinen toimija kykenee asennusvideon ja muun ohjemateriaalin avulla rakentamaan huoneen aika helposti. ”

Esimerkkitapauksessa Mongoliaan toimitettiin 4 kylmähuonetta ja 6 pakastehuonetta Covid-19 rokotteiden turvallista varastointia ja jakelua varten. Paikalliset terveysviranomaiset ottivat varaston käyttöön elokuussa 2021. Porkka -rokotevarastojen avulla he pystyvät nopeuttamaan pääkaupungin korona-rokotetoimituksia merkittävästi.

Lisätietoa

Porkka Vaccine Storage, technical datasheet (PDF) 

Aiheeseen liittyvää

Porkka toimitti Bama Fresh Cutsin valmissalaatti­­­­­tehtaaseen ovia sekä katto- ja seinäelementtejä

Porkan ratkaisuja on hyödynnetty BAMA Fresh Cutsin uudessa tehtaassa Vantaalla.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.

Rokotevarastot

Rokotevarasto on tarkoitettu rokotteiden varastointiin ja kylmäsäilyttämiseen myös äärimmäisiin ja trooppisiin olosuhteisiin.