Ammattikeittiöiden kylmä- ja lämpösäilytyslaitteet valmistukseen, tarjoiluun ja säilytykseen

Porkka tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattikeittiölaitteita ruoan ja juoman säilyttämiseen, valmistamiseen sekä tarjoiluun. Kaikki vakiohuoneet, ammattikeittiökaapit sekä linjastokalusteet kylmä-, pakaste- ja lämpösäilytykseen sekä jäähdyttämiseen että pakastamiseen valmistetaan Suomessa. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut Porkka-tuotteet täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset.

kylmä- ja lämpösäilytyslaitteet

Yksilölliset Walk-In –huoneet

Porkka vakiohuoneet ovat yksinkertaisia ja helppoja asentaa sekä käyttää. Kaikissa huoneissa on omavalvonta-liitäntävalmius vakiona. Laajassa valikoimassa on paljon eri huonekokoja, valittavina eri lämpötila-alueilla. Vakiohuoneet täyttävät ammattikeittiöille asetetut  hygieniavaatimukset ja ovat ammattikäytössä varma tae elintarvikkeiden elintarvikelain mukaiselle turvallisuudelle.

Ne ovat hiljaisia ja kompakteja. Huoneita on saatavana useina teknisinä ratkaisuina: Pistotulppavalmiina, erilliskoneellisina ja erillislauhduttimella. Ympäristöystävällisiä kylmäaineita on useita vaihtoehtoja.

Modulaariset Step-In –huoneet

Porkka vakiohuoneet ovat yksinkertaisia ja helppoja asentaa sekä käyttää. Kaikissa huoneissa on omavalvonta-liitäntävalmius vakiona. Laajassa valikoimassa on paljon eri huonekokoja, valittavina eri lämpötila-alueilla. Vakiohuoneet täyttävät ammattikeittiöille asetetut  hygieniavaatimukset ja ovat ammattikäytössä varma tae elintarvikkeiden elintarvikelain mukaiselle turvallisuudelle.

Ne ovat hiljaisia ja kompakteja. Huoneita on saatavana useina teknisinä ratkaisuina: Pistotulppavalmiina, erilliskoneellisina ja erillislauhduttimella. Ympäristöystävällisiä kylmäaineita on useita vaihtoehtoja.

Inventus_600

Energiatehokkaat Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Uusimmassa Porkka Inventus-kaappisarjassa on parannettu eristetekniikka ja toimivat rakenneosat.  Uuden energiatehokkuusstandardin mukaiset testit osoittavat Inventus-kaappiemme saavuttavat jopa erittäin tiukan A-luokituksen. Investointi Inventus-kaappiin maksaa itsensä takaisin perinteisiä nopeammin.

Ei HFC-kylmäaineita! Inventus-kaappisarja käyttää matalan GWP:n (3) R290-kylmäainetta. Aineen ympäristövaikutus on vain murto-osa perinteisiin haitallisiin kylmäaineisiin verrattuna. Inventus-kaapit ovat myös  erittäin helpot puhdistaa.

Muut kylmä- ja pakastekaapit

Porkka Future- ja Future Plus –kaapit ovat varustettu tehokkailla jäähdytyslaitteilla, joiden ansiosta kaappeja voidaan käyttää korkeissa ympäristön lämpötiloissa. Kaapit on saatavilla uudella energiatehokkaalla hiilivetykylmäaineella R290.

Leipomokaapit

Leipomokaappi mallimme ovat erityisesti kehitetty kiireisissä olosuhteissa toimivien leipomoiden tai lähikaupan paistopisteiden käyttöön.

Pikajäähdytys– ja –pakastuslaitteet

Pikajäähdytys ja yhdistettyjen pikajäähdytys/–pakastus kaappien valikoima on suuri ja monipuolinen, ja ne soveltuvat moniin eri käyttötarkoituksiin. Erilliset mallit, joissa on sisäänrakennetut ilmajäähdytteiset lauhdutinyksiköt GN1/1-astioille, pyörämallit käytettäväksi vaunuilla ja läpikuljettavat  mallit, joissa voidaan käyttää sekä GN1/1- että GN2/1-vaunuja. Lisäksi vain vaunuilla käytettävät jäähdytys- ja pakastekaapit valmiiksi jäähdytettyjen ja pakastettujen ruokien säilyttämiseen.

Porkka DC-pikajäähdyttimien ja DF-pikapakastuskaappien valikoima on suunniteltu laitoksille, joissa on silloin tällöin tarve pikajäähdyttää tai pikapakastaa pieniä elintarvikemääriä.

Kylmät linjastot

Kylmävetolaatikot ovat suunniteltu elintarvikkeiden säilytykseen. Ne on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat ruostumatonta AISI 304 -terästä. Käyttövalmiit kalusteet ovat luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä.

Porkka Cold Line sisältää innovatiivisia toimintoja, kuten huoltoa tai korjausta helpottava kokonaan ulosvedettävä jäähdytyskasetti. Kaapit ja laatikostot ovat mitoitettu sopiviksi GN1/1-kokoisille ja niitä pienemmille astioille ja vuoille.

Lämpimät linjastot

Porkka Hot Line linjasto on erityisesti ravintoloiden ja suurkeittiöiden erilaisiin käyttötarpeisiin suunniteltu. Hot Line on tarkoitettu valmiiksi lämmitettyjen ruokien säilytykseen ja tarjoiluun.

Tehokkaan eristyksen ansiosta ne eivät säteile ympäristöön turhaa lämpöä. Puhaltimella tehostettu ilmankierto takaa tasaisen lämminilmakierron kaapissa. Porkka Hot Line on valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja ulkopinnat ovat ruostumatonta AISI 304 -terästä.

DHMC™ lämpösäilytys

Tuotekehitystyön tuloksena syntyi uuden sukupolven lämpösäilytysteknologiaa edustava Porkka DHMC™-lämpötilanohjausjärjestelmä – digitaalisen tarkka tuotteen lämpötilaa ja kosteutta automaattisesti kontrolloiva lämpötilanohjausjärjestelmä.

Voit valita kullekin ruoka-aineelle sopivimman lämpötila- ja kosteustason. Ruoka-aineet, kuten keitetty riisi ja pasta tai kala ja liha, voidaan säilyttää vähintään kolmen tunnin ajan ilman, että ruoan koostumus, maku ja ulkonäkö muuttuvat säilytysaikana. Säilytettävien ruokien kuivuminen ja painohävikki pysyvät minimissään.

Linjastot esillepanoon

Porkka Display Line tarjoaa jäähdytettyjä itsepalvelulinjastolasikoita. Porkka Display Line linjastolasikot ovat tarkoitettu jäähdytettyjen tuotteiden säilytykseen. Niissä yhdistyy niin käyttäjäystävällisyys, huollon ja puhdistuksen helppous kuin luotettavuus, pitkäikäisyys ja energiatehokkuus.

Tuotteet saa esille näyttävästi ja houkuttelevasti, aina tuoreina ja tarjoiluvalmiina. Kalusteet ovat GN-mitoitettuja.

Baarilinjastot juomille

Porkka Bar Line -sarja soveltuu erinomaisesti juomien tarjoiluun ja säilyttämiseen. Kalustesyvyyden ansiosta työskentely on ergonomista ja jäähdytetyt juomatäydennykset pysyvät ihanteellisessa tarjoilulämpötilassa. Ne ovat valmistettu korkealaatuisista komponenteista ja niiden näkyvät sisä- ja pintaosat ovat ruostumatonta AISI 304 -terästä. Käyttövalmiit kalusteet ovat luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä. Tuoteperhe on suunniteltu nopeuttamaan baarityöskentelyä. Mallistossa on tarjolla runsas valikoima vetolaatikoilla, ovilla ja jää-/pulloaltailla. Lasi- ja liukulasiovilla varustetuilla on mahdollista luoda houkuttelvan tyylikkäitä linjastoja. Täydennä linjastosi neutraalikalusteilla esimerkiksi astioiden säilyttämiseksi.

Automaattiset jääpalakoneet

Porkka jääpalakoneet valmistavat kovia, kristallinkirkkaita jääpaloja, jotka kestävät kauan juomissa.

Jääpalakoneita käytetään hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja yökerhoissa, joissa juomien laatu on olennaista asiakkaan tyytyväisyyden varmistamiseksi. Jatkuvan kehittelyn ansiosta Porkan jääpalakoneet valmistavat jääkuutiot mahdollisimman taloudellisesti. Suihkutusmenetelmä käyttää vain minimimäärän vettä ja sähkövirtaa pyöreiden, kirkkaiden ja kestävien jääkuutioiden valmistamiseen.

Automaattiset jäähilekoneet

Porkka jäähilekoneet valmistavat kuivaa, irtonaista hiutalejäätä, joka on ihanteellinen salaattibaareissa ja juomien jäähdytyksessä. Niitä voidaan käyttää hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa ja yökerhoissa, joissa tarvitaan hienostuneempaa esille laittoa.

Porkan jäähilekoneet valmistavat kuivia ja kompakteja jäähiutaleita ja koska jää pysyy irtonaisena, sitä on helppo käyttää pitempienkin säilytysaikojen jälkeen. Jäätä voi erinomaisesti käyttää ravintoloissa, hotelleissa, salaattibaareissa, ruoan esille laitossa ja cocktaileissa.