Porkan kumppanina HUTEK OY

Hutek Oy on suomalainen, vuonna 1988 perustettu perheyritys, jolla on vuosikymmenien kokemus muovialan ammattilaisuudesta. Hutek Oy on erikoistunut ekologisten Bag-in-Box-pakkausratkaisujen valmistukseen ja markkinointiin Novobox- sekä AitoMehu-tuotemerkeillään. Korkealuokkaisten pakkausratkaisujen lisäksi Hutek Oy:n valikoimaan kuuluvat myös kotimaassa valmistettavat Novocold-ruokajuomien annostelijat sekä Bag-in-Box-pakkauksille suunniteltujen Technibag-täyttökoneiden jälleenmyynti Pohjoismaissa. Yrityksen modernit tuotantotilat sijaitsevat Nastolassa ja yritys työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä.

Miten Porkka Finland Oy liittyy Hutek Oy:n toimintaan?

Porkka valmistaa Hutek Oy:lle Novocold-ruokajuomien annostelijamalliston tuotteet. Porkan ja Hutek Oy:n yhteistyö on alkanut jo 1990-luvun lopulla, jolloin Novobox-tuotemerkillä olevia juomajakelijoiden valmistus aloitettiin Porkan Hollolan tehtaalla. Yhteistyö starttasi aluksi yhden juomajakelijamallin valmistuksella, mutta vuosien ja tiiviin yhteistyön saatossa valikoima on kasvanut usean laitteen Novocold-mallistoksi. Tällä hetkellä Novocold-juomajakelijat valmistetaan Porkan Kemijärven tehtaalla.

Kuvassa vasemmalla Porkan valmistama NOVOCOLD II- ja oikealla NOVOCOLD DUO- juomajakelija.

Juomajakelijoita valmistettu jo huikeat 10.000 kpl!

Foodservice ja elintarviketeollisuus ovat iso osa Hutek Oy:n liiketoimintaa. Valtaosa Novocold-juomajakelijoiden kaupankäynnistä ohjautuu pitkäaikaisten jälleenmyyjien kautta. Juomajakelijoiden päämarkkina-alueet ovat Suomi sekä Viro. Kuluttajina voimme nähdä Novocold-juomajakelijoita esimerkiksi lounasravintoloiden ja huoltoasemien linjastoruokailun yhteydessä. Julkiselta puolelta juomajakelijat löytyvät isosta osasta Suomen kouluista, varuskunnista sekä sairaaloista. Pitkän yhteistyömme aikana Porkka on valmistanut Hutek Oy:lle noin 10.000 maidonjakelijaa!

Kohdekuva jälleenmyyjänä toimivan Metos Oy:n toteuttamasta kohteesta, Pohjois-Karjalan keskussairaalasta.

Vastuullisuus isona osana liiketoimintaa

Bag-in-Box-pakkaus koostuu BIB-pussista ja kartonkilaatikosta, johon BIB-pussi pakataan. BIB-pakkaus on erittäin hyvä vaihtoehto muuan muassa Foodservice ja HoReCa -puolella yleisesti käytettäville kanistereille ja sankoille. Hutek Oy:n valmistamat ekologiset Bag-in-Box-pakkaukset sisältävät jopa 70 % vähemmän muovia ja vievät huomattavasti vähemmän säilytystilaa kuin vastaavan kokoiset kanisterit. Lisäksi BIB-pakkaus menee käytön jälkeen pieneen tilaan ja on 100 % kierrätettävissä. Hutek Oy:n BIB-pakkausratkaisu onkin joka osa-alueella kustannustehokkuuden lisäksi myös erittäin vastuullinen valinta.

Hutek Oy:n toimitusjohtaja Kalle Uusitalo katsoo tulevaisuuteen luottavaisin mielin. Kehitteillä on paljon uusia ideoita, joten mielenkiintoa tekemiseen riittää myös jatkossa. Porkka toivottaa Hutek Oy:lle menestystä myös tulevaan!

Tutustu Hutek Oy:n sivustoon: https://www.hutek.fi/

Aiheeseen liittyvää

Kylmät linjastokalusteet

Kylmät kylmävetolaatikot ja linjastot ravintoloihin ja suurkeittiöihin elintarvikkeiden ja juomien kylmäsäilytykseen.

Kun alkuperällä on väliä – ravintoloitsija Sasu Laukkonen luottaa kotimaisuuteen

Porkka UCR – kylmähuone ratkaisi Helsingin Siipiweikkojen tilankäytön haasteet