Hotelli-, ravintola- ja catering-alan kylmä- ja lämpösäilytyslaitteet

Porkka tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattikeittiölaitteita ruoan ja juoman säilyttämiseen, valmistamiseen sekä tarjoiluun.

Ammattikeittiöiden kylmä- ja lämpösäilytyslaitteet ruoanvalmistukseen ja tarjoiluun

Porkka tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattikeittiölaitteita ruoan ja juoman säilyttämiseen, valmistamiseen sekä tarjoiluun. Kaikki ammattikeittiökaapit ja linjastokalusteet kylmä,- pakaste- ja lämpösäilytykseen sekä jäähdyttämiseen että pakastamiseen ovat laadukkaita ja energiatehokkaita ratkaisuja suurtalouskeittiöihin ja keskuskeittiöihin.  

Valikoimaan kuuluvat myös hotellien ja ravintoloiden ammattikeittiöihin suunnitellut kylmä- ja pakastehuoneet, jotka voidaan räätälöidä suurtalouskeittiöiden käyttötarpeen mukaan.  

Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut Porkka-tuotteet täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset ja jokainen HoReCa-alan kylmäsäilytyslaite valmistetaan Suomessa.  

Kylmä- ja pakastehuoneet

Modulaariset kylmä- ja pakastehuoneet elintarvikkeiden kylmäsäilytykseen ravintoloille, suurkeittiöille ja muihin elintarvikealan kohteisiin.

Pikajäähdytys- ja pikapakastushuoneet

Modulaariset Porkka-pikajäähdytyshuoneet elintarvikkeiden pikajäähdytykseen ja säilytykseen ravintoloihin, hotelleihin, myymälöihin ja muihin elintarvikealan kohteisiin.

Inventus kylmä- ja pakastekaapit

Energiatehokkaat kylmä- ja pakastekaapit ammattikeittiöihin viilennetyille ja pakastetuille ruokatuotteille.

Future kylmä- ja pakastekaapit

Suurkeittiöihin ja valmiiksi jäähdytettyjen ja pakastettujen tuotteiden säilytykseen suunnitellut kylmäkalusteet niin ravintoloihin kuin myymälöihinkin.

Kylmät linjastokalusteet

Kylmät kylmävetolaatikot ja linjastot ravintoloihin ja suurkeittiöihin elintarvikkeiden ja juomien kylmäsäilytykseen.

Lämpimät linjastokalusteet

Lämpimät linjastokalusteet ravintoloihin ja suurkeittiöihin valmiiksi lämmitettyjen ruokien säilytykseen ja tarjoiluun.

Neutraalit linjastokalusteet

Neutraalilämpötilaiset linjastokalusteet ruokailuvälineille ja muille huoneen lämpötilassa säilytettäville elintarvikkeille ja tavaroille.

Jääpala– ja jäähilekoneet

Porkan automaattiset jääpalakoneet valmistavat kristallinkirkkaat jääkuutiot ja jäähileen taloudellisesti hotellien ja ravintoloiden tarpeisiin.

PORKKA BLUE – Desinfioiva teknologia Porkka-kylmälaitteille

Sinisen valon antimikrobiset mahdollisuudet ovat laajasti tutkittuja ja tieteellisesti todistettuja, mutta vasta viimeaikainen LED-teknologian kehitys on mahdollistanut sinisen valon kustannustehokkaan hyödyntämisen mikrobiologisten uhkien torjunnassa.

Porkka Blue

Turvallisempi, tehokkaampi ja edullisempi ratkaisu jäähdytettyjen myynti- ja säilytyskalusteiden desinfiointiin.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Porkan HoReCa-alan ratkaisut mukana FastFood & Café & Restaurant Expossa Tampereella – arvomme messuilla viinikaapin!

Tammikuussa 2024 FastFood & Café & Restaurant Expo ja Porkan myyntitiimi ottaa suunnakseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen.

Inventus-kaappien pikajäähdytys ja pikapakastus säilyttävät ruoan laadun

Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit edustavat Porkan osaamista parhaimmillaan ja alan parasta tekniikkaa.

Porkan tuotteilla tällä hetkellä alle kuukauden toimitusaika

Kotimaisen valmistuksen ja parantuneen materiaalisaatavuuden ansiosta toimitusaika pystytään pitämään lyhyenä ja kaikilla Porkan standardituotteilla on alle kuukauden toimitusaika tilauksesta.