Suunnittele oma vetolaatikosto

Porkka julkaisi vetolaatikostojen suunnitteluohjelmiston verkkosivuillaan.

Porkan Suomessa valmistetut ja innovatiivisuudestaan kiitetyistä, modulaarisista linjastokalusteista voidaan tuottaa satoja erilaisia kokoonpanoja. Porkan vetolaatikostot soveltuvat hyvin keittiöihin, kahviloihin ravintoloihin ja myymälöihin. Suunnitteluohjelmisto on tarkoitettu Porkan jälleenmyyjien, yhteistyökumppanien ja tilasuunnittelijoiden käyttöön. Sen avulla voidaan tuottaa kuvat linjastojen malleista sekä se tarjoaa mahdollisuuden liittää omalle koneelle imuroitu PDF-kuva tilauksiin tai muihin suunnitelmiin.

Verkko-ohjelma toimii näin:

  1. Mene verkko-osoitteeseen https://porkka.com/counters ja valitse kieli
  2. Valitse oma mallisi, tällä hetkellä tarjolla on COLD LINE ja MARINE -mallit. Lähitulevaisuudessa äppiin on tulossa mukaan myös maanpäällinen HOT LINE-mallisto
  3. Valittuasi oman perusmallisi valitse kannen tyyppi
  4. Valitse vetolaatikoston leveys. Näet kuinka monta moduulia mahtuu rinnakkain juuri valitun kannen alle.
  5. Klikkaa yläpalkista ”seuraava”. Yläpalkista voit mennä takaisin alkuun tai yhden askelman takaisin päin.
  6. Sijoita hiirellä vetämällä moduulit paikoilleen
  7. Tulosta PDF omalle koneellesi
  8. Liitä halutessasi PDF:t tarjouspyyntöihin, suunnitelmiin tai tilauksiin.

Aiheeseen liittyvää

Tekniikka vanhenee, rakenne kestää – konekulman vaihdolla uusi elämä kylmähuoneelle

Asennus onnistuu parhaimmillaan puolessa päivässä, ja uuden koneen asentamisen jälkeen kylmätekniikalla on taas kolmen vuoden täystakuu.

Porkan linjastokalusteet uudistuvat, jatkossa kaikissa malleissa kolmen vuoden takuu

Linjastokalusteet uudistuvat kevään aikana uudella ilmeellä sekä parannetulla energiatehokkuudella. Laitteilla kolmen vuoden takuu.

Vuosi 2024 päättyi vakiohuoneiden osalta vahvasti – Porkan vakiokylmä- ja pakastehuoneen tilaajan kannattaa olla ajoissa liikkeellä

Porkan MCR (Modular Cold Room) -vakiohuoneita on saatavilla useita eri kokovaihtoehtoja, jolloin voidaan taata tehokas tilankäyttö ammattikeittiöihin.