Inventus-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit
Porkan BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapeissa on erittäin tehokkaat ja optimoidut pikapakastus- ja pikajäähdytysprosessit.
Porkan BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapeissa on erittäin tehokkaat ja optimoidut pikapakastus- ja pikajäähdytysprosessit.
Pikajäähdytysprosessi on tärkeä osa elintarviketeollisuuden ja esimerkiksi ravintoloiden toimintaa, sillä se auttaa estämään bakteerien kasvua ja pidentää elintarvikkeiden säilyvyyttä.
Elintarvikkeiden pikajäähdytys säilyttää ruokatuotteiden alkuperäiset ominaisuudet lämpötilan pudotessa nopeasti. Elintarvikkeiden laatu säilyy näin ollen lähes entisellään ja samalla niiden säilyvyys on parempi!
Pikapakastus puolestaan jäädyttää elintarvikkeet nopeasti, esimerkiksi keitetyissä elintarvikkeissa neste muuttuu jäiseksi mikrokiteeksi ilman ruoan oman solurakenteen vahingoittumista.
Inventus-tuoteperheen BC/BF-pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapeissa on kaksi yhdistelmämallia: Inventus BC/BF 7 ja BC/BF 8.
Pikajäähdytys- ja pikapakastuskaapit on saatavilla omakoneellisilla integroiduilla ilmajäähdytteisillä jäähdytysyksiköillä ja keskuskoneellisilla malleilla.
Keskuskoneelliset mallit on valittavissa niin perinteisille kylmäaineille kuin nopeasti yleistyvälle CO2:lle.
Nopean käyttöönoton mahdollistavat vakio-ohjelmat Soft Chill, Hard Chill pikajäähdytykseen ja Soft Freeze ja Hard Freeze pikapakastukseen.
Jokainen Inventus-ammattikylmälaite valmistetaan laadukkaista ja pitkäikäisistä komponenteista. Inventus-tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Porkka myöntää Inventus-tuoteperheen tuotteille kolmen (3) vuoden takuun.
Videolla Kaija Saariniemi kertoo, miten Porkan pikajäähdytyskaappi auttaa häntä päivittäisessä työssä.
Inventus BC/BF-kaappien tehokkuus perustuu SMH-prosessiin, joka koostuu kolmesta tarkkuusohjatusta vaiheesta, jotka on optimoitu pikajäähdytettäville tuotteille.
SMH-ohjaimessa on myös valmiit liitännät etäjärjestelmille, joten se on kätevä työkalu elintarviketeollisuuden prosessien valvomiseen ja turvallisuuden varmistamiseen.
Jäähdytysprosessi on kriittinen valvontapiste kaupallisessa elintarviketuotannossa, ja siksi valikoimassa on SMH-ohjain, joka auttaa asettamaan kriittiset rajat HACCP-ohjelman mukaisiin pikajäähdytysprosessin valvomiseksi. SMH-ohjaimessa on vakiona etäjärjestelmien liitännät.