Your location: :Home>HOTELLIT, RAVINTOLAT & CATERING>Linjastokalusteet>DHMC säilytyskalusteet>Porkka DHMC™ -lämpötasot kastikehauteella ruoan lämpösäilytykseen

Porkka DHMC™ -lämpötasot kastikehauteella ruoan lämpösäilytykseen

Porkan mittavan tuotekehitystyön tuloksena syntyi uuden sukupolven lämpösäilytys -teknologiaa edustava DHMC™-lämpötilan ohjausjärjestelmä. estämään ruoan kuivumista ja painohävikkiä. Lämpökalusteessa on digitaalisen tarkka tuotteen lämpötilaa ja kosteutta automaattisesti kontrolloiva lämpötilan ohjausjärjestelmä. Käyttäjä voi valita kullekin ruoka-aineelle sopivimman lämpötila- ja kosteustason.

Ruoka-aineet, kuten keitetty riisi ja pasta tai kala ja liha, voidaan säilyttää vähintään kolmen tunnin ajan ilman, että ruoan koostumus, maku ja ulkonäkö muuttuvat säilytysaikana.

Etkö löytänyt sopivaa mallia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme juuri sinulle sopivan ratkaisun löytämiseksi.

YHTEYDENOTTO >

Kuvaus

Pidä ruokasi kuumana ja herkullisena tuntikausia niin että laatu, maku ja ulkonäkö pysyvät muuttumattomina. Ruoka pidetään elintarvikelainsäädännön mukaisesti yli 62.5ºC lämpötilassa ja paineistetussa höyryssä. Lämpötila ja kosteus ovat säädettävissä kullekin ruokalajille sopiviksi. Laitteen sisällä oleva ilma kiertää tasaisesti astioiden välissä ja pienentää kosteushävikkiä pitäen ruoan korkealaatuisena ja tarjoiluvalmiina.

Hyödyt

  • Lisää tuottavuutta
  • Vähemmän hävikkiä
  • Lisää toiminnan joustavuutta
  • Energiataloudellisuutta
  • Suuri asiakastyytyväisyys