Your location: :>>>>Porkka DHMC™ -lämpötasot kastikehauteella ruoan lämpösäilytykseen

Porkka DHMC™ -lämpötasot kastikehauteella ruoan lämpösäilytykseen

Porkan mittavan tuotekehitystyön tuloksena syntyi uuden sukupolven lämpösäilytys -teknologiaa edustava DHMC™-lämpötilan ohjausjärjestelmä. estämään ruoan kuivumista ja painohävikkiä. Lämpökalusteessa on digitaalisen tarkka tuotteen lämpötilaa ja kosteutta automaattisesti kontrolloiva lämpötilan ohjausjärjestelmä. Käyttäjä voi valita kullekin ruoka-aineelle sopivimman lämpötila- ja kosteustason.

Ruoka-aineet, kuten keitetty riisi ja pasta tai kala ja liha, voidaan säilyttää vähintään kolmen tunnin ajan ilman, että ruoan koostumus, maku ja ulkonäkö muuttuvat säilytysaikana.

Etkö löytänyt sopivaa mallia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme juuri sinulle sopivan ratkaisun löytämiseksi.

YHTEYDENOTTO >

Kuvaus

Pidä ruokasi kuumana ja herkullisena tuntikausia niin että laatu, maku ja ulkonäkö pysyvät muuttumattomina. Ruoka pidetään elintarvikelainsäädännön mukaisesti yli 62.5ºC lämpötilassa ja paineistetussa höyryssä. Lämpötila ja kosteus ovat säädettävissä kullekin ruokalajille sopiviksi. Laitteen sisällä oleva ilma kiertää tasaisesti astioiden välissä ja pienentää kosteushävikkiä pitäen ruoan korkealaatuisena ja tarjoiluvalmiina.

Hyödyt

  • Lisää tuottavuutta
  • Vähemmän hävikkiä
  • Lisää toiminnan joustavuutta
  • Energiataloudellisuutta
  • Suuri asiakastyytyväisyys

Ominaisuudet

  • Digitaalinen tuotteen lämpötilaa ja kosteutta automaattisesti kontrolloiva lämpötilanohjausjärjestelmä
  • Kosteutta voi säätää välillä 0…90% säilytettävälle ruokaaineelle sopivaksi
  • Kaappi on mitoitettu GN 1/1 tai sitä pienemmille astioille
  • Ulko- ja sisäpinnat ruostumatonta AISI 304 -terästä
  • Lämpöeristeenä HCF-vapaa polyuretaani
  • Ovellisessa kalusteessa on GN 1/1 johteet GN astioille
  • Ovissa ja vetolaatikoissa on helposti vaihdettavat korkeita lämpötiloja kestävät silikonitiivisteet
  • Saatavana neutraalilla pöytätasolla tai lämpötasolla.
  • Haudeallas on viemäröity ja vakiovarusteena on ruostumattomasta teräksestä valmistettu GN jakokehikko pienemmille astioille
  • Saatavana myös yhdistelmäkannella, jossa on takahaudeallas ja sen edess. lämpötaso
  • Mallistoon kuuluu kolme eri leveyttä; 860, 1260 ja 1660 mm
  • Jalat ruostumatonta terästä, korkeussäätö -5mm…+65 mm
  • Jännite 230V/50-60H

Lisävarusteet

  • Ylätaso pisarasuojilla ja valaisimella tai INFRA-lämmittimellä
  • INFRA-lämmittimen portaaton tehonsäädin
  • Tuoteanturi
  • Haudealtaan vesitäyttöhana ylivuotoviemärillä
  • Pyörät jalkojen tilalle, käyttäjänpuoleiset pyörät ovat lukittavat
  • Lämpökäsitelty puupakkaus

Tekniset tiedot

HLD-BM/HT 860 HLD-BM/HT 1260 HLD-BM/HT 1660
Lämpötila-alue
kaappi °C
+30…+75 °C +30…+75 °C +30…+75 °C
Lämpötila-alue
pöytätaso °C
+30…+70 °C +30…+70 °C +30…+70 °C
Lämpötila-alue
haudeallas °C
+30…+90 °C +30…+90 °C +30…+90 °C
Leveys (mm) 860 1260 1660
Syvyys (mm) 650 650 650
Korkeus (mm) 900 900 900
Korkeus matalilla jaloilla (mm) 850 850 850
Haudeallas (koko) 4 x GN 1/4 or 1/6 6 x GN 1/4 or 1/6 9 x GN 1/4 or 1/6
Bruttopaino (kg) 80 160 195
Liitäntäteho (kW) 1.5 2.6 2.6
Jännite 230V/50Hz 230V/50Hz 230V/50Hz
 

Moduulit

Mallit Malleja saa kolmessa eri koossa
HLD-NT – neutraali työtaso 860(w) x 650(d)x 900(h)mm. Yksi täysikokoinen ovi yksi ovi ohjauspaneelin alapuolella.
.
HLD-HT – lämmin työtaso 1260(w) x 650(d)x 900(h)mm. Kaksi täysikokoista ovea yksi ovi ohjauspaneelin alapuolella
HLD-BM/HT – kastikeallas ja lämmin työtaso 1660(w) x 650(d)x 900(h)mm. Kolme täysikokoista ovea yksi ovi ohjauspaneelin alapuolella.
.
HLD-BM – vesilämpöhaude bain marie Oven tilalle voidaan laittaa 4 x GN 1/1 –vetolaatikot. 2 GN 1/1 vertolaatikostot ohjauspaneelin alle mahdollistavat GN 1/1 aina 150mm syvyyteen. Sähkösyöttö 230 V/50Hz. Valinnaisia Marine-versioita saatavana.

 

Esitteet

  Linjastokalusteet esite (PDF)

Hinnasto

Suojattu: Hinnasto Linjastokalusteet

Ole ystävällinen ja kysy salasana sinun keittiösuunnittelijaltasi tai Porkan myynnistä. Kiitos!

Size: 16 MB
Published: 19/10/2018