Etsimme suunnittelutiimiimme Ylöjärven toimipisteeseen projektisuunnittelijaa

Projektisuunnittelijana vastaat erilaisten kylmähuoneiden sekä projektikokonaisuuksien teknisestä suunnittelusta. Tehtävä on itsenäinen, mutta toimit roolissasi tiiviissä yhteistyössä organisaation sisäisten sidosryhmien, kuten myynnin, tuotekehityksen ja tuotehallinnan kanssa.

Toivomme sinun olevan joko opintojesi loppupuolella tai jo valmistunut teknisen suunnittelun osaaja. Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kone-, tuotanto- tai rakennustekniikka) sekä erityisesti suunnitteluohjelmien (AutoCad ja Vertex) osaaminen ovat avaimia työssä onnistumiseen. Sinulla on ongelmanratkaisuun pyrkivä positiivinen asenne sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelyotteesi on aktiivinen, tarkka ja huolellinen. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työn vaihtelevien projektien parissa. Työsi tueksi saat käyttöön oman suunnitteluohjelmistomme, ja pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi mukavassa työyhteisössä. Teemme työtä ns. hybridimallilla, eli halutessasi voit työskennellä osittain myös etänä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista henkilöä, mutta myös osa-aikatyö esimerkiksi opintojen ohella on mahdollista.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.9.2022 osoitteella hr@porkka.com. Älä kuitenkaan aikaile, sillä sopivan henkilön löydyttyä olemme valmiit etenemään prosessissa jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Hiilloste, p. 040 8675 700 (soittoaika arkisin klo 14-16).

Festivo-Porkka Group on arvostettu ja nimekäs, kotimaisessa omistuksessa oleva kansainvälinen kylmäalan toimija. Konsernissamme työskentelee Suomessa noin 270 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Festivo-Porkka konsernii kuuluva Porkka Finland Oy on tunnettu korkealaatuisista ratkaisuista kylmäalalla. Tuotamme, myymme ja markkinoimme jäähdytettäviä tiloja HoReCa-, kaupan-, elintarvike-, lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Tarjottavat ratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, ja mahdollistavat asiakkaalle tuoteympäristön ja energiatehokkuuden optimoinnin.