Porkka B250 jääpalasäiliöt (B) + BL250 kansilevyt (BL)

Porkka jääpalakoneet tuottavat jäätä erittäin taloudellisesti. Erillinen jääpalasäiliö mallille KL302 suureen jääpalojen tarpeeseen.

Tekniset tiedot B250 BL250 laajennusosa
Ulkopinta RST RST
Leveys (mm) 1200 1200
Syvyys (mm) 845 640
Korkeus (mm) 768 (140) 400
Jääpalasäiliö (kg) 250 150
Bruttopaino (kg) 68

B250/BL250 jääpalasäiliöt (B) + kansilevyt (BL), jonka päälle jääpalakone nostetaan mallille KL302

  • Ruostumaton AISI 304 -teräsrunko, jossa on yksiosainen eristetty säiliö

jaapala- ja jaahilekoneet sekä säiliöt_(v. 022020)

Kosketusturvalliset pinnat

Nanoksi Fotonit on valossa aktivoituva antimikrobinen valokatalyysipinnoite, joka muuttaa pinnat kosketusturvallisiksi tuhoamalla niiltä mm. viruksia ja muita taudinaiheuttajia. Pinnoitteella on merkittävä vaikutus tilojen ja pintojen hygieniaan sekä puhtaanapitoon. Itsedesinfioituvat pinnat pysyvät hygieenisinä ilman vahvoja kemikaaleja ja pinnoite aktivoituu yhä uudestaan valon avulla ja suojaa pintoja kulutuksesta riippuen jopa vuosia.

Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat tekevät tiloista turvallisempia niin työntekijöille kuin asiakkaille. Suojaus vähentää henkilökunnan ja asiakkaiden sairastumisia sekä ennaltaehkäisee epidemioita paremmalla hygienialla.

Valokatalyysiin perustuva Nanoksi Fotonit menetelmä säästää siivous- ja ylläpitokustannuksissa ja turvaa tilojen ja pintojen puhtauden. Nanoksi Fotonit valon suojaamat pinnat parantavat myös sisäilmaa ja sitä kautta työhyvinvointia. Käyttökohteita ovat mm. sairaalat, päiväkodit, palvelutalot ja laboratoriot.

Nanoksi Fotonit valokatalyysipinnoitteella voidaan päällystää myös monia muita pintoja. Pyydä tästä erillinen tarjous myynnistä!