Pikajäähdytys- ja pikapakastushuoneet
Modulaariset Porkan pikajäähdytyshuoneet elintarvikkeiden pikajäähdytykseen ja säilytykseen ravintoloihin, hotelleihin, myymälöihin ja muihin elintarvikealan kohteisiin.
Modulaariset Porkan pikajäähdytyshuoneet elintarvikkeiden pikajäähdytykseen ja säilytykseen ravintoloihin, hotelleihin, myymälöihin ja muihin elintarvikealan kohteisiin.
Porkalla on laaja valikoima walk-in-mallisia kylmä- ja pakastehuoneita ammattikeittiöille. Pikajäähdytyshuoneet ovat räätälöitävissä aina ammattikeittiön ja ravintolan mukaisesti. Pikajäähdytyshuoneita käytetään elintarvikkeiden nopeaan jäähdytykseen ja pakastamiseen.
Elintarvikkeiden pikajäähdytys säilyttää ruokatuotteiden alkuperäiset ominaisuudet lämpötilan pudotessa nopeasti. Elintarvikkeiden laatu säilyy näin ollen lähes entisellään.
Pikapakastus puolestaan jäädyttää elintarvikkeet nopeasti, esimerkiksi keitetyissä elintarvikkeissa neste muuttuu jäiseksi mikrokiteeksi ilman ruoan oman solurakenteen vahingoittumista.
Lataa esite Ota yhteyttäPikajäähdytyksen ja pikapakastuksen etuja ovat muun muassa:
Pikajäähdytyshuoneet koostuvat BC -pikajäähdytyslaitteista (Blast Chiller) ja yhdistetyistä BC/BF pikajäähdytys- ja pakastuslaitteista (Blast Chiller/Blast Freezer).
Inventus BC- ja BC/BF-mallit ovat erinomainen ratkaisu aina, kun tarvitaan pikajäähdytystä tai pikapakastusta. Ne on suunniteltu kovaan käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin ammattikeittiöihin, kahviloihin, myymälöihin ja vastaaviin kohteisiin.
Porkan pikajäähdytys- ja pakastuskalusteet ovat valmistettu laadukkaista ja pitkäikäisistä komponenteista, ja ne ovat lajissaan alan ehdotonta huippua. Tarjolla on huippuluokan käytettävyyttä sekä parempaa hygieniaa ja turvallisuutta. Joustavuus ja helppous näkyy kaikessa.
Käytössä ovat erittäin tehokkaat ja optimoidut pikapakastus- ja pikajäähdytysprosessit. Vakio-ohjelmissa jäähdytys- ja pakastusprosessien jälkeen laite siirtyy säilytys- eli ylläpitotilaan. Lämpötilan omavalvontaa (HAACP) varten kaikki kriittiset tiedot tallentuvat laitteisiin.