Laatu ja ympäristö

Porkan tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kansainvälisiä laatu- ja ympäristöstandardeja sekä muita määräyksiä noudattaen. Tehtaittemme laatujärjestelmä on sertifioitu arvostettujen kansainvälisen standardin ISO 9001:2015 ja ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015 -standardin mukaisesti.

Porkan tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan tiukkoja kansainvälisiä laatu- ja ympäristöstandardeja noudattaen

Porkka oli ensimmäisiä kylmälaitteita valmistavista yrityksistä maailmassa, joka täytti  ISO 9001:2015- ja ISO 14001:2015-standardien vaatimukset.

Porkalla jatkamme ympäristöystävällistä linjaamme pienentämällä korkealaatuisten tuotteittemme ja tehokkaiden prosessiemme ympäristövaikutuksia jatkuvan parantamisen periaatetta soveltaen.

Inventus-kaappisarjassamme on todella pieni sähkönkulutus, joka yhdistettynä tuotteiden pitkään elinkaareen säästää merkittävästi kokonaiskustannuksia niiden elinkaaren aikana.

Käytämme kestäviä, ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä materiaaleja ja näin säästämme merkittävästi luontoa.

Suomessa valmistettujen Porkka-tuotteiden kierrätettävyys ja muu hyötykäyttö on yli 95 prosenttia.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Kaikki uutiset ja artikkelit

Osta työtä Suomeen – Porkalta saat suomalaista laatua, toimitusvarmuutta sekä elinkaaren hallintaa

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään taas 1.12. Porkan kotimainen tuotanto luo toimitusvarmuutta. Ylöjärven tehtaalla suunnitellaan ja valmistetaan kylmähuoneita sekä kylmätilojen ovia. Kemijärvellä keskitytään Porkan muiden ammattikylmälaitteiden valmistukseen.

F-kaasuasetuksen muutokset — Asetuksen vaikutukset Porkka Finlandin tuotteistoon

Porkka Finland on tuonut ympäristöpolitiikkansa mukaisesti luonnollisia kylmäaineita hyödyntävän kylmäteknologian asiakkaidensa saataville jo hyvin varhaisessa vaiheessa ja laajalla tuotetarjoomalla.

Porkka pilotoi uutta raaka-ainetta kestävän kehityksen Green Foam -hankkeessa

Porkka Finland on aktiivisesti mukana ympäristöystävällisten eristysratkaisujen kehittämisessä. Tavoitteena löytää uusi ratkaisu kylmälaitteiden eristämiseen.