Future kylmä- ja pakastekaapit

Suurkeittiöihin ja valmiiksi jäähdytettyjen ja pakastettujen tuotteiden säilytykseen suunnitellut kylmäkalusteet niin ravintoloihin kuin myymälöihinkin.

Future kylmä- ja pakastekaapit ja valmiiksi jäähdytettyjen ja pakastettujen tuotteiden säilytykseen

Future kylmäkaapit,- nollakaapit- ja pakastekaapit ovat suunniteltu ammattikäyttöön valmiiksi jäähdytettyjen ja pakastettujen ruokatuotteiden säilytykseen. Future-sarjan tuotteet soveltuvat suurkeittiöiden lisäksi myös esimerkiksi myymälöihin, ravintoloihin, kahviloihin ja huoltoasemille.

Future on Inventus-tuoteperhettä  edullisempi hankintahinnaltaan, mutta hieman Inventusta enemmän energiaa kuluttava ratkaisu. Kaapin rakenteissa on kiinnitetty huomiota korkeaan hygieniatasoon. Hyllyt ja hyllytolpat voidaan irrottaa ilman työkaluja, ja pyöristetyt kulmat sekä pyöreäreunainen pohja-allas helpottavat puhdistusta. Kaikki ruostumattomat osat ovat konepestäviä.

Kaappeja voidaan käyttää jopa +43 °C ympäristölämpötilassa. Kaapin saa joko pyörillä tai jaloilla. Ovessa on ilman työkaluja vaihdettavat magneettitiivisteet. Vakiona on neljä säädettävää lankaritilähyllyä, joiden kannakkeet estävät hyllyjen kippaamisen, kun hylly vedetään osittain ulos.

Futuren laaja mallisto on saatavana ekologisella ja tehokkaalla R290-kylmäaineella.

Ota yhteyttä

Future Plus kylmä- ja pakastekaapit tehokkaalla lauhdutusilmalla

Future Plus kylmä- ja pakastekaapit ovat varustettu poikkeavalla kylmätekniikalla. Future Plus -mallien lauhdutusilma otetaan kaapin alaosasta suodattimen läpi. Ilma kulkee takaseinässä kulkevan ilmakanavan kautta kaapin päällä sijaitsevalle lauhduttimelle. Näin otettu lauhdutusilma on noin 7 °C viileämpää kuin kaapin yläosasta otettu ilma. Rakenne säästää sähköä ja pidentää kaapin jäähdytyskoneiston ikää. Tuloilmasuodattimen puhdistus on erittäin helppo tehdä itse ilman huoltomiestä. Näin säästyy niin aikaa kuin huoltokustannuksiakin.

Saatavilla on kolme eri mallia:

  • Future 520 (Future Plus 530) on mitoitettu hyllykoolle L-400 x S-600 mm.
  • Future 720 (Future Plus 730) on leveyssuuntainen GN 2/1 kaappi
  • Future 722 (Future Plus 732) on  GN 2/1 kaappi. Voidaan käyttää 2 x GN 1/1 mittaisia astioita syvyyssuuntaan

Future 960 on tarkoitettu vaunukäyttöön monen kokoisille vaunuille.