Tällä hetkellä ei ole tarjolla avoimia työpaikkoja

Kiinnostaako sinua työ jatkuvasti uudistuvan kylmäketjun rakentamisen parissa koko Suomen laajuisesti? Vaikka meillä ei ole juuri nyt vapaita vakansseja, tilanteet muuttuvat jatkuvasti liiketoimintojen kehittyessä. Jos tunnet ammattimaiset kylmäketjuratkaisut omaksesi, erityisesti suurkeittiöiden tai lääketieteellisen tutkimuksen alalta, niin laita meille vapaamuotoinen hakemus.

Festivo-Porkka Group

Festivo-Porkka -yritysryhmään kuuluva Porkka Finland Oy tuottaa, myy ja markkinoi jäähdytettäviä tiloja HoReCa-, kaupan-, elintarvike-, lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Tarjottavat ratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, ja ne mahdollistavat asiakkaalle tuoteympäristön ja energiatehokkuuden optimoinnin.

Toimituksemme vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytystiloihin sisältäen teknisen suunnittelun ja asiakkaan halutessa projektinhoidon sekä asennuksen.

Jätä avoin hakemus

Oletko kylmäalan asiantuntija tai alasta kiinnostunut? Jos niin, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen contact@porkka.com