Sijaintisi: :>Avoimet työpaikat
Avoimet työpaikat 2017-08-31T00:15:08+00:00

2.5.2017 | Haemme Huurre-joukkueeseemme

Mekaniikkasuunnittelijaa

Porkka Finland Oy on osa Huurre konsernia, Porkka-tuotteet valmistetaan kotimaassa, asiakkaina ovat mm. ammattikeittiöt. Mekaniikkasuunnittelijan tehtävä sijoittuu Porkan tuotekehitykseen, tehtäväsi on suunnitella Porkka kylmäkalusteiden sekä jäähdytyskoneiden mekaniikkaa osana tuotekehitysprojekteja. Vastuullasi on mekaanisten kokoonpanojen suunnittelua, osien materiaalivalintoja ja mitoitusta. Lisäksi vastuullasi on materiaalinimikkeiden luominen ERP-järjestelmäämme sekä ostotoiminnan ja tuotannon tukitehtäviä.

Raportoit tehtävässäsi pääsuunnittelijalle.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää osaamista 3D suunnittelusta, erityisesti ohutlevymekaniikasta sekä metallimateriaalien hyvää tuntemusta. Eduksesi luetaan, jos sinulla on kokemuksen kautta kertynyttä osaamista muoviosien ja metallisten kaappien tai kalusteiden suunnittelusta ja muotoilusta sekä PUR-valutuotantoon liittyvää ymmärrystä. Hallitset lisäksi Vertex G4:n tai vastaavan CAD-ohjelmiston.

Tehtävät edellyttävät sinulta tarkkaa, järjestelmällistä ja omatoimista työskentelytapaa. Hahmotat kokonaisuuksia ja uteliaan mielenlaatusi vuoksi omaksut ja sovellat mielelläsi uutta. Koulutustaustaltasi olet insinööri tai DI mekaniikka- tai konesuunnittelussa. Pystyt myös tarvittaessa työskentelemään englannin kielellä.

Toimipaikkasi Huurteen Porkka Innovation Center Lahdessa. Tehtävään sisältyy satunnaisesti matkustamista kotimaassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa pääsuunnittelija Jari Piitulainen. Parhaiten tavoitat hänet sähköpostitse jari.piitulainen@porkka.com.

Tunnistitko itsesi? Jos niin, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 21.5.2017 mennessä osoitteeseen rekrytointi@huurre.com. Toimi pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana!

Tutustu Porkka tuotteisiin myös osoitteessa: https://porkka.fi/

Tutustu Huurre-konserniin: http://www.huurre.com/

Huurre Group

Huurre on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP -palveluvalikoimamme ja CO2-osaamisemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja.

Toimituksemme vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytys- ja lämmön talteenottoratkaisuihin sisältäen teknisen suunnittelun ja projektinhoidon, asennuksen ja huoltosopimuksen.

Asiakkaitamme Suomessa ovat teollisuus, logistiikkakeskukset, päivittäistavarakauppa, jäähallioperaattorit, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt ja lääkeala.

Huoltoverkostomme on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre työllistää tänä päivänä yli 700 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto oli 142,5 miljoonaa euroa vuonna 2015.