Tällä hetkellä ei ole vapaita työtehtäviä.

Kiinnostaako kylmäala? Oletko alan ammattilainen tai haluat kehittyä alan tekijäksi? Festivo-Porkka yritysryhmittymällä on yhteensä kolme tehdasta: Kemijärvellä, Ylöjärvellä sekä Hollolassa. Jätä vapaa hakemus ja otamme sinuun heti yhteyttä kun toivomasi kaltaista työtä on vapautumassa.

Festivo-Porkka Group

Festivo-Porkka Group on arvostettu ja nimekäs, kotimaisessa omistuksessa oleva kansainvälinen kylmäalan toimija. Konsernissamme työskentelee Suomessa noin 270 henkilöä kolmella eri paikkakunnalla. Festivo-Porkka konserniin kuuluva Porkka Finland Oy on tunnettu korkealaatuisista ratkaisuista kylmäalalla.  Tuotamme, myymme ja markkinoimme jäähdytettäviä tiloja HoReCa-, kaupan-, elintarvike-, lääke- ja meriteollisuusalan kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Tarjottavat ratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita, ja ne mahdollistavat asiakkaalle tuoteympäristön ja energiatehokkuuden optimoinnin.

Jätä avoin hakemus

Oletko kylmäalan asiantuntija tai alasta kiinnostunut? Jos niin, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen hr@porkka.com