Jätä avoin hakemus

Oletko kylmäalan asiantuntija tai alasta kiinnostunut? Jos niin, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@huurre.com

Tutustu Porkka tuotteisiin myös osoitteessa: https://porkka.fi/

Tutustu Huurre-konserniin: http://www.huurre.com/

Huurre Group

Huurre on kansainvälinen jäähdytysautomaatioratkaisuja tarjoava teknologia- ja palveluyritys. Ainutkertaisena asiakaslupauksenamme on kylmäketjun ja sen energiankulutuksen optimointi edistyksellisen Huurre iTOP -palveluvalikoimamme ja CO2-osaamisemme avulla. Lisäksi tarjoamme asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kylmätiloja sekä huolto- ja korjauspalveluja.

Toimituksemme vaihtelevat yksittäisistä järjestelmätuotteista laajoihin jäähdytys- ja lämmön talteenottoratkaisuihin sisältäen teknisen suunnittelun ja projektinhoidon, asennuksen ja huoltosopimuksen.

Asiakkaitamme Suomessa ovat teollisuus, logistiikkakeskukset, päivittäistavarakauppa, jäähallioperaattorit, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt ja lääkeala.

Huoltoverkostomme on valtakunnallinen, Huurteella on 15 toimipistettä Suomessa. Huurre työllistää tänä päivänä yli 700 työntekijää viidessä eri maassa, ja sen liikevaihto oli 142,5 miljoonaa euroa vuonna 2015.