Linjastokalusteet 2017-07-03T09:36:53+00:00

Linjastokalusteet elintarvikkeille

Porkka tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeiden ja juomien säilytyslaitteita hotelli- ja ravintolakäyttöön. Valmistamme ruoan tarjoilukalusteita ruoan ja kylmä- ja lämpösäilytykseen ja esillelaittoon. Porkka Hotel Restaurant & Catering -valikoima on suunniteltu ja valmistettu ammattikäyttöön, ja tuotteet täyttävät asiakkaan tiukimmatkin vaatimukset. Monipuolinen valikoima tarjoaa laatua ja helppokäyttöisyyttä ja alhainen virrankulutus takaa, että Porkka Hotel Restaurant & Catering -laitteet ovat ympäristöystävällisiä.

kylmakalusteet

Cold Line –kylmäkalusteet

LUE ESITE (PDF) >

Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin suunniteltu kalustesarja. Cold Line -kylmäkalusteet on tarkoitettu jäähdytettyjen elintarvikkeiden ja juomien säilytykseen sekä tarjoiluun. Valittavanasi on moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia laitteita ja neljä eri kalusteleveyttä

Cold Line -kalusteissa yhdistyvät niin käyttäjäystävällisyys, muunneltavuus, huollon ja puhdistuksen helppous kuin luotettavuus ja pitkäikäisyys.

Hot Line –lämpökalusteet

LUE ESITE (PDF) >

Hot Line -tuoteryhmä on erityisesti ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin suunniteltu kalustesarja. Hot Line -lämpökalusteet on tarkoitettu valmiiksi lämmitettyjen ruokien säilytykseen ja tarjoiluun. Erinomaisella ilmankierrolla varmistetaan, että tuotteet säilyvät juuri oikeassa lämpötilassa.

Hot Line -kalusteissa yhdistyvät niin käyttäjäystävällisyys, muunneltavuus, huollon ja puhdistuksen helppous kuin luotettavuus ja pitkäikäisyys.

DHMC™ lämpösäilytyskalusteet

LUE ESITE (PDF) >

Pidä ruokasi kuumana ja herkullisena tuntikausia – laatu, maku ja ulkonäkö pysyvät muuttumattomina!

Monet asiakkaat kysyvät, miten tämä on mahdollista? Ruoka pidetään elintarvikelainsäädännön mukaisesti yli 60oC:n lämpötilassa ja paineistetussa höyryssä. Lämpötila ja kosteus ovat säädettävissä kullekin ruokalajille sopiviksi. Laitteen sisällä oleva ilma kiertää tasaisesti astioiden välissä ja pienentää kosteushävikkiä pitäen ruoan korkealaatuisena ja tarjoiluvalmiina.

DL-Display Line -linjastolasikot

LUE ESITE (PDF) >

Innovatiivinen Display Line -kalustesarja on tarkoitettu valmiiksi jäähdytettyjen tuotteiden myyntiin ja säilytykseen.

Display Line -kalusteissa yhdistyvät niin käyttäjäystävällisyys, huollon ja puhdistuksen helppous kuin luotettavuus ja pitkäikäisyys. Saat tuotteesi näyttävästi ja houkuttelevasti esille, aina tuoreina ja tarjoiluvalmiina.

Digitaalinen termostaatti ja puhaltimella tehostettu ilmankierto takaavat tasaisen lämpötilan koko kalusteessa. Display Line -lasikoita on kolmea eri leveyttä.

Bar Line -sarja

LUE ESITE (PDF) >

Bar Line -sarja soveltuu erinomaisesti juomien tarjoiluun ja säilyttämiseen. Kalustesyvyyden ansiosta työskentely on ergonomista ja jäähdytetyt juomatäydennykset pysyvät ihanteellisessa tarjoilulämpötilassa.

Kalusteet on suunniteltu nopeuttamaan baarityöskentelyä ja mallistossa on tarjolla runsas valikoima kalusteita vetolaatikoilla ja ovilla. Lasi- ja liukulasiovilla varustetuilla kalusteilla on mahdollista luoda houkuttelevia myyntiä edistäviä linjastoja.

 

 

Neutraalilämpöiset laatikostot

LUE ESITE (PDF) >

Bar Line-sarjaa täydentävät erilaiset neutraalin lämpötilan vetolaatikostot.

Täydennä Hot ja Cold Line –linjastot jäähdyttämättömällä varastolaatikostolla. Laatikostot ovat saatavana ovien kanssa tai ilman. Päällyslevy ruostumattomasta teräksestä valmistettuun AISI 304 -laatuun (1,25 mm: n sinkin elektrolyyttistä tukilevyä). Leveys 400-1200 mm, syvyys 550 mm tai 650 mm ja korkeus 900 mm.

Suunnittele oma linjasto

SUUNNITTELE (FLASH) >

Suunnittele tietokoneellasi oma linjastosi. Ohjelma on käyttää Flash-teknologiaa joten tarvitset lisäosan tietokoneeseesi. Se on noudettavissa Adobelta täältä.

Tulosta suunnitelmasi PDF tiedostoksi ja lähetä se tänne.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme oheisella lomakkeella

Kylmähuoneet, puhdastilat sekä elintarvikekaapit:

Samuli Juures<br />
+358 40 8657 552
Samuli Juures
+358 40 8657 552
Palvelen kylmähuoneisiin ja -tiloihin liittyvissä asioissa sekä hotelli- ja ravintola-alan yritysten kylmäkaappeja koskevissa asioissa

Terveydenhuollon ja laboratorioiden tuotteet:

Suvi Lyhelä-Leiponen<br />
+358 40 8368 188
Suvi Lyhelä-Leiponen
+358 40 8368 188
Olen erikoistunut Porkan terveydenhuoltoon ja tutkimukseen suunniteltuihin kylmälaitteisiin.

Ravintoala-alan linjastokalusteet ja Marine -tuotteet:

Tarja Rask<br />
+358 40 8304 655
Tarja Rask
+358 40 8304 655
Palvelen erityisesti kylmä- ja kuumalinjastojen sekä Marine-erikoistuotteiden alueilla.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Tuoteryhmä:
Hotellit, ravintolatTerveydenhuolto, tutkimusHuoneet, elementit, ovetMarineJäähdytysautomaatio

Asia (pakollinen):
Yleinen palauteTarjous- tai esitepyyntöYhteyspyyntöHuolto, varaosatMuu asia

Otsikko

Vapaamuotoinen viesti

Hei, kirjoita nämä neljä kirjainta riville, kiitos!

captcha